Ducati sætter salgsrekord i 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati sætter salgsrekord i 2023

Ducati har i første halvdel af 2023 solgt sig frem til endnu en rekord.
Steffen F. Olesen
20/07-2023 kl. 09:20

De første seks måneder af 2023 har været rigtig gode for Ducati, der med ikke mindre end 34.976 solgte og leverede motorcykler kan skrive en ny rekord på tavlen, og glæde sig over en procentuel vækst på fem.

I en officiel udmelding siger Francesco Milicia, som har den fine titel Ducati VP Global Sales and After Sales, “Dette første halve år var, i forhold til leveringer, det bedste nogensinde i Ducatis historie. Vi har ramt rekordhøje 34.976 leverede motorcykler hvilket beviser, at vores passionerede kunder fortsætter med at værdsætte vores produkter, som nu spænder bredere end nogensinde.”

Mod slutningen af andet kvartal i år lå Italien selvfølgelig i toppen af listen over hvem der aftager flest enheder, hvor 6.639 leverede motorcykler betyder, at Ducati her ser en stigning på 10% sammenlignet med samme periode sidste år.
På andenpladsen finder vi De Forenede Amerikanske Stater, som med et samlet antal motorcykler der lyder 4.505, er vokset 11%. Og som rosinen i Top-3’ens pølseende er Tyskland, der på trods af “kun” at have aftaget 4.217 motorcykler, kan noteres for en stigning på hele 13% sammenlignet med 2022.

“Sidste års flaskehalse i forsyningskæderne er endnu ikke overkommet, men den globale konkurrence i dette marked er grundet bedre produkttilgængelighed mere intens i tiden efter Corona’en.
Vores forpligtelse til at styrke tilfredsheden hos Ducatisti er stærkere end nogensinde, og deres vedvarende tillid giver alle i Borgo Panigale en ekstra motivation.” fortsætter Francesco Milicia.

Den mest solgte model i første halvdel af 2023 er måske ikke så overraskende Ducati Multistrada V4, som på trods af at være en smule dyr, faktisk er en rigtig dejlig motorcykel.

I forskellige versioner er den på globalt plan leveret til hele 6.382 kunder i årets første halvdel, hvilket groft sagt er 35 stk. dagligt.

Men på trods af, at vi i store dele af verden ser en voldsom stigning i interessen for adventurebikes, så skal vi bestemt ikke afskrive andre typer. For på andenpladsen ligger nemlig den nøgne Monster, som Ducati forhandlerne har leveret 4.299 eksemplarer af, og på tredjepladsen med 3.581 enheder står medlemmerne af Scrambler 800-serien.

Således fortsætter Ducati rekord-stimen, hvor de i 2021 meldte om rekordomsætning og vækst på 154%, og ligeledes god vind i ryggen i 2022, da producenten satte historisk rekord.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start