Ducati opfordring til at turde være modig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati opfordring til at turde være modig

Endnu en 2023 Ducati nyhed præsenteres i morgen i Ducati World Première 2023 - Episode 6 | Dare to be Bold.
CO
27/10-2022 kl. 08:55

Ducati er efter et lille bump på vejen med Episode 5 | Push Forward, hvor vi så 2023 udgaven af Ducati Streetfighter V4 præsenteret tilbage på sporet igen med Ducati World Première 2023, og frigiver i morgen som planlagt Episode 6 | Dare to be Bold.
I mellemtiden har Ducati efter den uheldige optakt til lanceringen af 2023 Ducati Streetfighter V4 – måske som et lille plaster på såret – delt en lille action præget video med Streetfighteren, som også er værd at se.

Italienerne afslører forud for den næstsidste episode i efterårets præsentations føljeton ikke det store om indholdet af seriens sjette afsnit, som enten kan følges live fredag d. 28. Oktober klokken 16.00 på Ducati.com og Ducati’s YouTube kanal, eller som alternativt kan ses her på MagaCin i morgen sidst på eftermiddagen.

Vi skal turde være modige
Hvad opfordringen til at Dare to be bold eller turde være modig dækker over, skal vi altså kun vente en enkelt dag på at finde ud af.
Men inden da er det stadig muligt, at kaste et blik på teaserbilledet for morgendagens afsnit, og give et modigt bud på hvilken 2023 nyhed italienerne præsenterer i morgen.

Hvad tror du?
Hvilken model tror du Ducati løfter sløret for i morgen?Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start