Design din egen Duke - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Design din egen Duke

KTM har lanceret en kampagne under titlen Design Your Duke, hvor du kan vinde en KTM Duke i eget design
Steffen F. Olesen
26/04-2022 kl. 05:18

Med de mange nye motorcykler der bliver solgt i dag er det helt normalt, at forbrugeren slår sig løs i eftermarkedskataloger, for at sætte sit eget præg på motorcyklen.
Hertil ser vi også, at motorcyklister går all-in på klistermærker, som man hos flere leverandører kan få printet og skåret i eget design, hvor kun fantasien sætter grænser.
Og ønsket om selv at lægge sidste hånd på kunstværket – som en motorcykel jo er – er bestemt ikke gået producenternes næse forbi.

Omkring årsskiftet havde MagaCin Royal Enfield Meteor 350 en tur gennem testmøllen, og idéen med netop denne model er faktisk, at tilbyde kunden et blankt lærred, hvorpå man selv kan male videre.
I dette tilfælde betyder det, at man kan erhverve sig en ret basic motorcykel for fornuftige penge, og selv vælge hvor mange ekstra penge der skal kastes efter den.

Sidenhen har Harley-Davidson fået samme tanke; det har de med den nye Harley-Davidson Nightster, som blev lanceret for et par uger siden i Spanien under titlen Instrument of Expression. Altså et instrument hvormed man kan udtrykke sig på den ene eller den anden måde.

Modellen her er, ligesom Royal Enfield’s lille Meteor, tænkt som værende et blankt lærred, og derfor har Harley-Davidson naturligvis også lanceret en stribe ekstraudstyr til modellen, som ifølge producenten ikke går på kompromis med design, komfort og stil.

KTM hopper på samme bølge… Men med et twist
Nu melder den østrigske producent af orange gadedrenge sig på banen med en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en KTM Duke i lige nøjagtig det design du ønsker.
Ikke bare i den farve du synes er pænest, men et design som du selv har fundet på!

Hopper du ind på den dedikerede hjemmeside – som du finder et link til her – kan du på din pc, smartphone eller tablet downloade en såkaldt design template, og så er det bare om at folde de kreative vinger ud, så dit design kan blive sent ind til vurdering.

Reglerne for deltagelse er egentlig meget simple:
1. Du må bruge billeder af motorcyklen fra flere vinkler til hvert design.
2. Du må indsende lige så mange designforslag du har lyst til.
3. Du må IKKE bruge registrerede trademarks/logoer i dit design, bortset fra KTM’s eget.
4. Det færdige design skal renderes i Vectary 3D Studio App’en.
5. Kun et design pr. indsendelse er gyldigt.

Skulle du d. 21/6 være heldig at få en besked fra KTM om at du har tegnet det bedste forslag, så får du foræret en spritny KTM 125 Duke, 390 Duke, 890 Duke, 890 Duke GP eller 890 Duke R, afhængig af hvilken du vælger, og har kørekort til.

Motorcyklen bliver udleveret i Mattighofen i Østrig, hvor du sammen med stuntkører og KTM-ambassadør, Rok Bagoros, selv får lov at montere dit klistermærke-kit på dyret, for herefter at nappe et par omgange sammen på et lukket baneanlæg.

Men træerne gror ikke helt ind i himlen, for du skal nemlig selv betale for fly, hotel og hjemtransport af motorcyklen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start