BMW opfordrer til at gætte modellen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW opfordrer til at gætte modellen

BMW Motorrad teaser for en kommende model, som skal markere et specielt øjeblik i forbindelse med mærkets 100-års jubilæum.
CO
11/01-2023 kl. 01:00

BMW Motorrad præsenterede løbende henimod sidste års afslutning år flere 2023 modeller, som eksempelvis 2023 BMW M1000RR og M1000R og 2023 BMW R 1250 RS, og den tyske motorcykelproducents repræsentanter i Danmark var faktisk også klar med BMW Motorrad’s 2023 prisliste allerede i Oktober måned 2022.
Men den tidlige introduktion til en række 2023 nyheder betyder imidlertid ikke, at tyskerne har indstillet introduktionen til yderligere nyt i et helt specielt år, som BMW for længst besluttet sig for at markere på behørig vis.
For BMW Motorrad fejrer som bekendt 100-års jubilæum netop i år, hvilket du kan læse mere om i sektionen 100 YEARS OF “MAKE LIFE A RIDE” på BMW Motorrad’s website.
AT BMW Motorrad markerer 2023 som noget helt specielt, har vi allerede med al ønskelig klarhed fået demonstreret med BMW R nineT og BMW R 18 jubilæumsmodellerne, der blev lanceret et par uger før årsskiftet.

Men de to jubilæumsmodeller med den klassiske sorte BMW lakering med hvide pinstripes, forchromning af udvalgte dele og specielle detaljer som sæderne, de strategisk placerede 100 års jubilæumslogoer, og et væld af sortlakerede dele, samt sort anodiserede fælge med blanke eger, bliver ikke de eneste nyheder i anledning af 100-års jubilæet fra BMW Motorrad.
I hvert fald ikke hvis nedenstående nyligt delte Facebookopslag fra den tyske motorcykelproducent står til troende.

Som du kan se i opslaget herover, kan BMW altså ikke dy sig for at forkæle os med endnu flere spændende øjeblikke i forbindelse med 100-års jubilæet.

Opfordrer til at gætte
Der er diplomatisk sagt ikke megen reel information i opslaget, udover en tildækket motorcykel opstillet i projektørlys.
Men BMW Motorrad åbner til gengæld ballet med en opfordring til, at vi alle sammen gætter på, hvad der gemmer sig under klædet.
Hvornår modellen afsløres, er der heller ingen oplysninger om, udover at det i følge billedets tekst bliver en gang i 2023.
Det åbner mulighed for, at modellen præsenteres ret snart.
Så hvis man er vild med gættelege, er det måske en god ide at give sit besyv med hurtigst muligt.

I Facebookopslagets kommentarspor ses allerede en del forslag, som eksempelvis F900GS, R1300GS, R1250RT, en ny 700GS og såmænd også et mere fantasifuldt gæt på en BMW R13.
Hvilken model tror du det kan være?

Del med en ven

En person snakker om “BMW opfordrer til at gætte modellen

  1. Jeg tror det er en lille model – max 600ccm.

    Den ser meget klein ud, det kan også være det er en ellert.

Skriv et svar

Giver børn en ny start