2023 Royal Enfield Interceptor 650 og Continental GT 650 opdateret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 Royal Enfield Interceptor 650 og Continental GT 650 opdateret

Nye farver, LED forlygte, USB-stik og sortlakeret motor samt udstødning er blandt opdateringerne.
CO
13/04-2023 kl. 06:00

I 2018 kunne de besøgende både se og prøvesidde de to nye lækre livsstilmaskiner Royal Enfield Interceptor 650 og Continental GT 650 ved efterårets store mc-messe EICMA i Italien, og MagaCin havde det efterfølgende forår begge maskiner til test.
Dengang beskrev vi blandt andet de herlige retroinspirerede som “ny vin på gamle flasker”.
“En fint dækkende betegnelse for vores første indtryk af de nye 650’ere, der rent visuelt fremstår meget lig de oprindelige klassiske engelske motorcykler, men hvor indholdet er frisket betragteligt op.”

Vi fik i forbindelse med prøvekørslen mange kommentarer fra tilskuere, som blandt andet gik på udstødningens herlige lyd, nogle var forbavsede over, at mærket stadig eksisterede, og andre beundrede motorcyklernes blanke skinnende overflader.

Begge modeller har efterfølgende vist sig at sælge rigtig fornuftigt, og i kølvandet på den globale præsentation af det indiske mærkes nye Royal Enfield Super Meteor 650, er både Royal Enfield Interceptor 650 og Continental GT 650 i 2023 udgave blevet frisket yderligere op.
Men der er til gengæld også i visse tilfælde droslet en anelse ned på de blanke overflader.
Den seneste overhaling af begge modeller, har Royal Enfield blandt andet annonceret via opslag på sociale medier.

Royal Enfield Interceptor 650
2023 Royal Enfield Interceptor 650 er tilgængelige i farverne Black Pearl, Sunset Strip, Canyon Red og Cali Green samt Black Ray og Barcelona Blue, hvor de to sidstnævnte farvevarianters motor og udstødning er sortlakerede.
Udover nye farver får Interceptor 650 også hvad producenten beskriver som en række funktionelle opgraderinger i form blandt andet LED forlygte, USB stik til opladning og nye kontakthuse på styret i aluminium.
Ingen nyhed uden en præsentationsvideo, og sådan en har Royal Enfield da også for ganske nylig delt for Interceptor 650.

Royal Enfield Continental GT 650
I fraværet af video for 2023 Royal Enfield Continental GT 650 kan vi oplyse om, at lige præcis den model er tilgængelig i farverne Mr Clean, British Racing Green, Rocker Red, Dux Deluxe samt Apex Grey og Slipstream Blue, hvor motor og udstødning på de to sidstnævnte motor lige som for Interceptor 650’s vedkommende er sortlakeret.
Derudover har Royal Enfield Continental GT 650 til 2023 fået de samme tidssvarende opgraderinger som Royal Enfield Interceptor 650.

Royal Enfield’s internationale website er naturligvis også opdateret til lejligheden, hvor Royal Interceptor 650 med den lidt mere skumle motor og udstødning kan ses på denne side og Royal Enfield Continental GT 650 med det tilsvarende dystre udtryk kan se på denne side.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start