2023 Harleyer afsløres online 18. Januar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 Harleyer afsløres online 18. Januar

Det sker samtidig med, at fejringen af Harley-Davidsons 120 års jubilæum for alvor begynder.
CO
17/12-2022 kl. 07:30

En stor del af verdens motorcykelproducenter her gennem året løbende afsløret kommende 2023 nyheder, eller i visse tilfælde ventet med præsentationerne til efterårets store mc-messe EICMA i Italien.
Flere af de store mærker var imidlertid ikke repræsenteret ved EICMA i 2022, da blandt andet BMW, KTM og sidst men ikke mindst amerikanske Harley-Davidson fortrinsvis gjorde sig bemærket ved deres fravær.

Deltog ikke på EICMA
Det kunne MagaCin ved selvsyn konstatere, da vi drog afsted til 2022 EICMA for at se årets nyheder på første hånd, livestreame fra flere mærkers officielle præsentationer af nyheder, opsnuse nyt om hvad der sker i branchen, og strikke en lille video fra EICMA sammen til læserne.
I videoen så du ikke noget til Harley-Davidson, fordi amerikanerne ganske enkelt ikke var til stede.
Men det råder Harley-Davidson nu bod på med en rundsendt pressemeddelelse, hvor den ansvarlige mediekontakt Paul James informerer om, hvornår vi præsenteres for mærkets 2023 nyheder.

2023 Harley-Davidson line-up 18. Januar 2023
18. December 2023 klokken 10 a.m. CST – altså kl. 16.00 GMT – vil amerikanerne præsentere mærkets 2023 line-up ved en onlineevent via Harley-Davidson.com, hvor deltagerne også informeres om, hvordan Harley-Davidson markerer og fejrer mærkets 120 års jubilæum.
Chairman, President and CEO of Harley-Davidson Jochen Zeitz er i pressemeddelelsen citeret for følgende frit oversatte udtalelse:-
“2023 markerer 120 års jubilæet for Harley-Davidson, hvor vi vil hylde vores rige arv, fejre begivenheden med vores tilhængere og motorcykelmiljøet, og afsløre vores nye motorcykler og produkter.
Deltag endelig når vi skyder 120 års jubilæet i gang med introduktioner af spændende nye modeller, og få også et glimt af hvad vi har på tegnebrættet til det kommende år.”

Alle kan deltage
Alle er inviteret til at følge eventen, og interesserede kan registrere sig på Harley-Davidsons danske website via denne formular, hvorefter de vil modtage opdateringer samt påmindelser, så man ikke går glip af begivenheden.
Skulle du alligevel være så uheldig at glemme arrangementet eller være forhindret i at deltage 18. Januar, så holder MagaCin naturligvis som altid vores læsere opdateret.

Værd at følge live
Men det er nok værd at følge begivenheden live.
For 2023 kunne potentielt blive året, hvor vi ser en ny Harley-Davidson Pan America 975, og muligvis endda ser den sporløst forsvundne Streetfighter blive realiseret.


I artiklen der er linket til umiddelbart herover, kan du blandt andet læse om de registrerede modelnavne RA965S og RA975, samt en række gode argumenter for, hvorfor der sagtens kunne være nyheder af den karakter undervejs.

Alt det og meget mere bliver vi forhåbentlig klogere på 18. Januar 2023.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start