2023 Harley-Davidson CVO modeller annonceres - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 Harley-Davidson CVO modeller annonceres

De to ventede CVO nyheder med 121 Milwaukee Eight motor lanceres officielt 7. Juni.
CO
27/04-2023 kl. 07:30

Harley-Davidson har endnu ikke meldt noget officielt ud om hverken den nye 121 M8 motor eller de nye modeller.
Derfor kan det godt gå hen og blive lidt underholdende at følge, om samtlige detaljer vedrørende de ret interessante nyheder lækkes inden en officiel lancering af både den nye større opdaterede Milwaukee Eight motor og de kommende nye modeller.
Vi holder i hvert fald snuden i sporet.

Sådan skrev vi for få dage siden i Nye CVO Harleyer får 121 Milwaukee Eight motor, og der er ikke længere nogen grund til at holde snuden i sporet for at opsnuse semi-hemmelige oplysninger om, hvornår vi får de forventede nyheder fra Harley-Davidson at se. For i går afslørede amerikanerne selv hvornår de to nye CVO modeller lanceres officielt.

Det sker 7. Juni, og nu er begge modeller officielt beskrevet som årgang 2023.

Videoen herover kan også ses i et andet format på YouTube.

Afsløringen af de nye modeller sker altså i god tid inden Harley-Davidson’s europæiske 120-års jubilæumsfest 22.-25 Juni i Budapest, hvor musikkens hovednavne blev afsløret i Marts måned, og mon ikke de besøgende også får mulighed for, at se de to kommende CVO nyheder på nærmeste hold.

Lækkede billeder holder stik
Udover oplysningen om de to nyheders debut 7. Juni, holder Harley-Davidson stadig kortene tæt til kroppen, hvad angår uddybende information.

De allerede lækkede beskrivelser af de to nyheder ser imidlertid ud til i hvert fald i et vist omfang at holde vand, for de to modeller som ses i videoen i opslaget på sociale medier, har en slående lighed med de tidligere lækkede billeder, som kan ses i artiklen der er linket til øverst.
Og drivværket er tydeligvis også de forventede nye 121 Milwaukee Eight motorer.

Lanceringsdatoen er nu kendt, men det er nu alligevel lidt spændende, om eller hvor meget yderligere der slipper ud vedrørende begge modeller inden den fastsatte dato.

Det kan vi ikke nære os for at holde øje med, og holder naturligvis som altid vores læsere opdateret straks der er nyt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start