Musikkens hovednavne ved Harley-Davidsons europæiske jubilæumsfest offentliggjort - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Musikkens hovednavne ved Harley-Davidsons europæiske jubilæumsfest offentliggjort

Glenn Hughes fra Deep Purple, Wolfmother, Larkin Poe og canadiske Danko Jones som i 2013 turnerede med Volbeat er blandt de optrædende.
CO
02/03-2023 kl. 08:49

Musikprogrammets hovednavnene til Harley-Davidson’s europæiske 120-års jubilæumsfest 22.-25 Juni i Budapest er nu offentliggjort.
Fejringen af det amerikanske mærkes 120-års jubilæum er allerede slået i gang med afsløringen af en række 2023 modeller 18. Januar, og nu er en væsentlig del af musikprogrammet for sommerens europæiske jubilæumsfest altså også fastlagt.

50 bands på seks scener
Der er lagt i ovnen med et stort program med aktiviteter, livemusik og underholdning i hjertet af Europa i Ungarns smukke hovedstad Budapest, hvor 50 bands underholder på seks scener.
Fire aftener byder på store navne som blandt andet Glenn Hughes fra Deep Purple, Wolfmother, Danko Jones, Larkin Poe, og The Picturebooks.
Det fortæller Harley-Davidson i en pressemeddelelse, hvor de også indlejrer et link til dette website, hvor interesserede ikke blot kan se den forlængede weekends program, men også på forhånd bestille adgangsbilletter.

Billet kan bestilles online
I artiklen der er linket til øverst kunne du læse om muligheden for indtil 31. December 2022 at bestille de såkaldte Early-Bird billetter – altså billetter med rabat – i prisniveauer fra € 39,- til €122,- hvor besparelsen på billetprisen blev opgivet til mindst 25%.
Billetter som kan bestilles online her koster nu fra €52,- til €132,- med det er stadig ikke oplyst, hvad billetterne kommer til at koste ved indgangen.

Harley-Davidson har som tidligere omtalt her på MagaCin planlagt en masse events i forbindelse med 120-års jubilæet, og den europæiske 120-års jubilæumsfest finder sted i Puskás Arena Park i det centrale Budapest, hvor der er planlagt en hulens masse aktiviteter.

Masser af varieret underholdning
Ved jubilæumsfesten bliver der blandt andet underholdning i form af kørsel i dødsdromen, der etableres 6 scener med musik fra mere end 50 forskellige bands, der bliver mulighed for at kaste sig ud i Bungee Jump, deltagerne kan se Sumo brydning, arrangementet byder på et Classic car & bike show, der afvikles et såkaldt Junior Rock Guitar Player World Championship, og derudover byder arrangementet også på en overflod forskellige udstillere.
Læs mere om arrangementets Festival Line-Up.

Vi gætter på, at Harley-Davidson’s europæiske 120-års jubilæumsfest nok skal tiltrække Harley-Davidson entusiaster i massevis.

Distancen er ca. 1300 km fra den jysk-tyske grænse, hvis du beslutter dig for at køre derned på din egen Harley.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start