WSBK champ til køreprøve - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

WSBK champ til køreprøve

Det er lidt pinligt
Steffen Olesen
15/02-2021 kl. 16:00

Den seksdobbelte WSBK-champion Jonathan Rea skal til køreprøve for motorcykel, og det skyldes som man måske kunne tro ikke, at den skrappe racerkører er blevet taget i at køre for hurtigt på offentlig vej.
Næh… det skyldes ganske enkelt, at den irsk-fødte 34-årige mc-ekvilibrist aldrig nogensinde har erhvervet sig et kørekort til mc, og det synes han faktisk selv er lidt pinligt.

Afsløret i interview
Det fortæller han i et interview med Eamonn Mallie på den irske tv-kanal UTV.
I interviewet er han i det engelske medie Belfast Telegraph citeret for at udtale, at folk omkring ham godt ved, at han ikke har kørekort til mc, men at de til gengæld ikke ved, at han rent faktisk er dumpet ved en teoriprøve, da han boede på øen Isle of Man.
En ny teoriprøve var faktisk bestilt i Belfast, men Rea fik efterfølgende besked på, at afvikling af teoriprøverne blev udsat på grund af Corona.
Jonathan Rea fortæller videre, at han har en ide om at dokumentere forløbet med erhvervelsen af kørekort, ved at filme hvordan det går både ved teoriprøven og den praktiske prøve.
Et projekt hvor videoen sidenhen skulle gøres offentlig tilgængelig via racerkørerens YouTube kanal.

Rea er ikke alene
Pudsigt nok tager flere af verdens skrappeste roadracing kørere kørekort til mc relativt sent – lige som Danilo Petrucci – og Jonathan Rea fortæller da også, at han synes det er ret pinligt, at han som seksdobbelt verdensmester i SuperBike klassen ikke må køre ned til den lokale købmand på motorcykel.
Vi krydser fingre for, at Jonathan Rea – som i øvrigt lige har gennemført andre krævende mc relaterede tests – består de kommende prøver, så han fremover også får del i motorcyklismens glæder på offentlig vej.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start