Tilmelding til skandinavisk R7-cup åben - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tilmelding til skandinavisk R7-cup åben

Yamaha har åbnet for tilmeldingen til den skandinaviske afdeling af R7-cuppen, hvor deltagerne konkurrerer på stort set ens maskiner.
Steffen F. Olesen
12/03-2023 kl. 06:09

Som du kan høre i videoen fra dengang MagaCin rejste til Spanien for at overvære præsentationen af den sportslige mellemklassemaskine fra Yamaha – Yamaha R7 – hørte vi også om et ret spændende initiativ som gik ud på, at skabe en racing-serie med et felt bestående udelukkende af de kåbeklædte teenageracere.

Altså en hel løbsserie hvor alle kæmper på lige fod med næsten ens maskiner, og hvor det i stor grad er førerens kompetencer der er afgørende.
Og den første tanke fra undertegnedes side var, at det er et koncept vi længe har ventet på; et koncept som lyder hyle-morsomt, økonomisk overkommeligt og let tilgængeligt for de som gerne vil tage de årlige banedage til et lidt højere niveau.

Hvad er Yamaha R7-cup
R7-cuppen går i alt sin enkelthed ud på, at ganske almindelige dødelige motorcyklister deltager i nationale afdelinger organiseret af Yamaha over hele Europa, hvorefter de bedste går videre til superfinalen, og her kåres der naturligvis en endegyldig vinder, som kan vende hjem med titlen og muligheden for at vinde en spritny Yamaha R7.

Men hvor man indledningsvis som dansker skulle rejse en smule for at deltage i strabadserne, er det nu endelig blevet super nemt at være en del af festen.
For som du kunne læse i oktober måned sidste år, så er den skandinaviske Yamaha-afdeling nemlig også hoppet med på vognen.

Og nu er vi kommet så lang i forløbet, at Yamaha har åbnet for tilmeldingen til den skandinaviske afdeling, og faktisk også offentliggjort løbskalenderen.

Køres i nabolande
Har du blod på tanden efter at deltage i den skandinaviske udgave af R7-cuppen, så er udsigterne ikke lange.
For tilmeldingen foregår ganske enkelt via Yamaha’s hjemmeside, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger og dit licensnummer.

(For at få licens skal du melde dig ind i en klub som eksempelvis AMK eller DMU, og gennemføre et licenskursus.)

Når du har fået styr på ovenstående og er blevet godkendt er der kun tilbage, at sætte kryds fire steder i kalenderen ved følgende datoer.

Løb 1: 5.-6. maj (Anderstorp, Sverige)
Løb 2: 2.-4. juni (Rudskogen, Norge)
Løb 3: 28.-30. juli (Gelleråsen, Sverige)
Superfinale: 1. sep. (Knutstorp, Sverige)

Du kan læse mere om cuppen på Yamaha’s hjemmeside her, hvor du også finder information som nedenstående om hvilket grej du må skrue på cyklen og hvem der må deltage.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start