Yamaha introducerer R7-serien i Skandinavien - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha introducerer R7-serien i Skandinavien

Konkurrencen henvender sig til alle kørere, der er interesseret i racerverdenen, og der afholdes to løb i Norge og tre i Sverige, herunder en superfinale.
Steffen F. Olesen
26/10-2022 kl. 09:44

Yamaha R7 Cup debuterede i år i store dele af Europa og henvender sig til både eksisterende og nye kørere, der ønsker at tage springet fra begyndere til den rigtige racerbane.
Deltagerne konkurrerer på ens modeller, hvilket betyder, at resultatet udelukkende er baseret på førerens dygtighed, og efter succesen i Europa introducerer Yamaha Motor Cup’en i Skandinavien næste år.

De 30 bedste kørere i de forskellige nationale Yamaha R7 Cups vil blive inviteret til R7 Series European SuperFinale i slutningen af sæsonen.

Vi ønskede at skabe et nyt koncept for at gøre det lettere for unge kørere at komme op ad løbsstigen. Der er stor interesse for motorsport og landevejsløb i hele Skandinavien, og vi ønsker at skabe de rette betingelser for at få flere til at opdage glæden ved sporten. Uanset køn, alder og baggrund skaber vi et fællesskab blandt kørerne, hvor de får lov til at teste sig selv, og det er det, der adskiller sig fra andre professionelle racerserier, siger Peter Chadwick, salgsdirektør MC hos Yamaha Motor Scandinavia.

Cup’en blev introduceret sidste år samtidig med, at Yamaha lancerede supersportscyklen R7, som du kan læse en test af via linket ovenfor.
Modellen er ifølge Yamaha karakteriseret som hurtig, adræt og med samme aggressive stil som sine søskende i R-serien. Og med det store udvalg af GYTR-performancedele, som er designet specielt til modellen, danner Yamaha R7 et ret fornuftigt udgangspunkt for et banejern.

Løbet er designet til at være omkostningseffektivt og let tilgængeligt for de kørere, der ønsker at køre sig op, men også dem, der er der for at få en sjov oplevelse, siger Peter Chadwick.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start