Test: 2022 Yamaha R7 - Underholdning i verdensklasse - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: 2022 Yamaha R7 – Underholdning i verdensklasse

(Med video) Let tilgængelig underholdning i verdensklasse
CO
20/10-2021 kl. 06:00

Først på året tiltog rygterne om en ny kåbeklædt udgave af den populære storsællert Yamaha MT07, og rygterne viste sig efterfølgende at holde stik, da den nye Yamaha R7 blev præsenteret i Maj måned.

Yamaha beskrev ved den officielle præsentation i foråret, at den nye R7’er en skarpt udseende tilføjelse til R-serien, der er klar til at byde en ny generation kørere velkommen til R/World.
Det fremgik videre af Yamaha’s rundsendte pressemeddelelse, at R7’eren er den seneste tilføjelse i R-serien af supersport-modeller, som føres an af flagskibet R1M, der er “Den mest avancerede motorcykel Yamaha nogensinde har sendt ud på markedet”.

Til serien hører også modellerne R1, R6 Race (efter gadeversionen af Yamaha R6 udgik) R3 og R125 – og nu også R7.
Og det giver måske meget god mening for Yamaha, at udbygge R serien med et nyt familiemedlem. For R-modellerne har ikke blot tilfredsstillet et behov hos Yamaha’s sportsligt orienterede kunder, men formentlig også gennem årene holdt humøret højt i regnskabsafdelingen.
Yamaha har nemlig i perioden 1998 – 2021 solgt ikke mindre end 400.000 R-modeller i Europa alene, og i Danmark er Yamaha R6 i år stadig blandt de fem mest eftertragtede modeller i 2021123mc.dk.

Pressepræsentation i Spanien
Oplysningen om de imponerende salgstal var blandt informationerne Yamaha rundhåndet delte ved præsentationen aftenen før den indledende testkørsel af den nye Yamaha R7, som MagaCin deltog i for et par uger siden i det sydlige Spanien. (Se video længere nede)
Ved markedsføringen af den nye Yamaha R7 slår Yamaha på, at modellen er let tilgængelig både teknisk og økonomisk: – Til hobby-racere, kvinder og dem som gerne vil prøve at give den gas på lukket bane.

Deltagerne ved præsentationen i Spanien var allerede forud for begivenheden informeret om, at kørslen ville omfatte kørsel både på offentlig vej samt banekørsel, og ved aftenens introduktion til den nye R7’er var det fedt at se, at Yamaha uden omsvøb går målrettet efter et specifikt kundesegment.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start