Márquez opereret - kører måske i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Márquez opereret – kører måske i weekenden

Nappede lige 40 armbøjninger inden han blev udskrevet
Steffen Olesen
23/07-2020 kl. 00:09

Som du kunne læse her på MagaCin for få dage siden, blev genåbning af MotoGP sæsonen med revideret kalender i den forgangne weekend en dramatisk omgang.
Vi fik blandt andet igen lov til at se Marc Márquez på fænomenal vis redde endnu et nær-styrt, vi så Rossi parkere raceren og udgå af løbet og så den unge franskmand Fabio Quartararo overraskende vinde løbet.
Men vi så også Marc Márquez falde tilbage som feltets bagerste kører, hvorefter spanieren kæmpede sig tilbage i kampen om de forreste placeringer… og så ham styrte ganske voldsomt.
Det kostede en brækket overarm. Men allerede om mandagen indfandt Márquez sig på Hospital Universitari Dexeus, hvor racerkøreren den efterfølgende dag blev opereret af Dr Xavier Mir og hans team i samarbejde med Dr Barrera.

Vellykket operation
Efter lægernes beskrivelse forløb alt som planlagt, og Márquez var tilsyneladende også fuld af fortrøstning. Racerkøreren der havde fået lidt ekstra titanium i kroppen delte nemlig dette opslag på sociale medier efter operationen.

Nogle hårde hunde
Vi ved allesammen at MotoGP drengene er nogle hårde hunde, der hurtigst muligt vil tilbage i sadlen. Vi har eksempelvis tidligere set Valentino Rossi tilbage på banen meget kort tid efter han brækkede et ben. Og du husker måske også da Jorge Lorenzo i 2013 brækkede knogler i Assen fredag, fløj til Barcelona for at blive blev opereret, kvalificerede sig som 12’er lørdag, og fuldførte løbet med en femteplads søndag. Nu tyder noget på at Marc Márquez er en lige så hård hund.

Kører måske i den kommende weekend
Det spanske medie El Periódico skriver nemlig i dag, at Marc Márquez – der inden han blev udskrevet i morges lige nappede 40 armbøjninger – allerede er begyndt at tale om muligheden for at stille op til løb i den kommende weekend.
Márquez skulle angiveligt gøre sig den overvejelse, fordi knoglen jo allerede er skruet sammen, og fordi der tilsyneladende ikke er konstateret nerveskader.
Man må den onde-fløjteme sige, at MotoGP rødderne er gjort af et særligt stof, med en indstilling der afkræver en vis respekt.
Deltagelse i den kommende weekends løb kræver naturligvis godkendelse af lægen ved weekendens MotoGP, men vi gætter på – med tanke på hvem lægestaben tidligere har godkendt til løb -at det er en formalitet, hvis Márquez selv erklærer sig fit for fight.

Jo, jo… du kan bide dig selv i øret på, at vi er plantet foran skærmen, når der køres MotoGP i weekenden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start