Marc Márquez opereret igen, igen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marc Márquez opereret igen, igen

Og med 3 løb officielt aflyst, bliver det mere end svært at genvinde VM-titlen
Steffen Olesen
04/08-2020 kl. 16:04

Det ligner efterhånden en nærmest uoverkommelig opgave for den mangedobbelte MotoGP verdensmester Marc Márquez at genvinde VM-titlen i 2020.
Efter en vellykket operation i skulderen for et par uger siden var Márquez ellers hurtigt på benene, og der gik ikke længe inden racerkøreren var på vej til Jerez for at køre løb den følgende weekend.
Den lille solstrålehistorie fik imidlertid en lidt kedelig afslutning, da Márquez efter begrænset tid i sædet på sin Honda racer nåede til den erkendelse, at han desværre ikke var i stand til at køre løb, og derfor gik glip af værdifulde point.
Men det gav imidlertid Yamaha kørerne Fabio Quartararo, Maverick Viñales og Valentino Rossi mulighed for at brillere, da de med solid kørsel i treenighed nappede samtlige placeringer på podiet.

Fabio Quartararo fører nu med 50 point i kampen om VM-titlen i MotoGP 2020, og det er et betragteligt pointforspring. Også selv om man er regerende MotoGP verdensmester og hedder Marc Márquez, og havde håbet på at blive klar til weekendens Monster Energy Grand Prix České republiky på Brno.

Opereret igen, igen...
Men tingene går desværre ikke altid som forventet, og nu bliver det for alvor svært for Marc Márquez at genvinde titlen.
For racerkøreren gennemgik i går endnu en vellykket operation, hvor titaniumstumperne fra den sidste operation blev udskiftet med nyt isenkram.
Så nu står den altså igen på genoptræning for Márquez, der i den kommende weekends løb på Brno erstattes af Stefan Bradl, hvilket fremgår af helt friske opslag på sociale medier.

Der går angiveligt en dags tid eller to inden Dr. Mir – som har forestået begge operationer – vil udtale sig om, hvor lang tid der går inden Márquez kan forventes at være klar igen.
Og for at føje spot til skade, har løbsarrangørerne for nylig meldt ud, at MotoGP kalenderen skal revideres endnu en gang, så Márquez’ mulighed for at genvinde titlen reduceres yderligere.

3 løb udgår og 1 tilføjes
For ikke så længe siden annoncerede FIM, IRTA og Dorna Sports nemlig, at man har besluttet sig for helt at droppe afviklingen af Gran Premio Motul de la Republica Argentina, OR Thailand Grand Prix og Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix.
Som et lille plaster på såret bekendtgør løbsarrangørerne dog, at der tilføjes en ekstra løbsweekend på en europæisk bane.
Hvor og hvornår lige nøjagtig den løbsweekend kommer til at finde sted, får vi mere at vide om d. 10. August.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start