Márquez på vej til Jerez - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Márquez på vej til Jerez

MotoGP ramt af flere skadede kørere
CO
23/07-2020 kl. 10:49

Det er ikke så forfærdelig mange timer siden, du her på MagaCin kunne læse den overraskende melding, at den regerende MotoGP verdensmester Marc Márquez efter sit voldsomme styrt i sidste weekend og efterfølgende operation på Hospital Universitari Dexeus i Barcelona gjorde sig nogle tanker om eventuelt at køre løb i den kommende weekend.
Nu er der nyt i sagen, hvilket både fremgår af flere helt friske opslag på sociale medier samt denne artikel på motogp.com.

Herover et officielt HRC opslag fra Repsol Honda team, og nedenunder et opslag fra Box Repsol med en tilsvarende melding.

¡NO está descartado🩺! Marc Márquez ya tiene las maletas🧳preparadas y viaja a Jerez🛫 ¿Podrá correr en el #AndalucíaGP✊?…

Slået op af Box_RepsolTorsdag den 23. juli 2020

Der er åbenbart ikke langt fra tanke til handling når man hedder Marc Márquez. Og det har tilsyneladende mindre at sige, at det kun er et par dage siden knoglen i overarmen blev lappet sammen. Det bliver rigtig spændende at følge udviklingen, og se om lægerne tillader Márquez, Alex Rins og Cal Crutchlow at køre løb i weekenden… og mindst lige så spændende at se om Fabio Qartararo kan gentage succesen fra sidste weekend.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start