Marc Márquez er tilbage - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marc Márquez er tilbage

Weekendens MotoGP køres på MotorLand Aragón i Spanien, og Marc Márquez er ok efter sit første styrt.
CO
17/09-2022 kl. 11:58

Hvis du er vild med at se den spanske MotoGP kører Marc Márquez i aktion, så er det i denne weekend du skal tune ind på MotoGP, som i disse dage afvikles på MotorLand Aragón i Spanien.
For nu er Marc Márquez tilbage i aktion.

Hele tiden forbedringer trin for trin.
Sådan kunne man oversætte teksten i ovenstående tweet, som Marc Márquez delte i går.
Men alle ved, at risikoen ved at køre ræs øges i takt med tempoet ryger i vejret.
Se først videoen herunder, hvor spanieren i går kørte en anelse sidelæns.


Det gik tilsyneladende ganske glimrende med at give raceren gas i går, og tidligere på dagen mestrede Marc Márquez endnu en af sine fænomenale redninger, men lykken står desværre ikke altid den kække bi.

Herover endnu et eksempel på en af den nu 29-årige racerkørers fænomenale redninger, og den velorienterede MagaCin læser husker måske, da fans i 2019 gik helt amok over Marc Márquez 70° nedlægningsvinkel.


Det er ikke til at sige, om Marc Márquez forsøgte at slå sin egen imponerende personlige rekord i dag, da han for kort tid siden blev noteret for en nedlægningsvinkel på ikke mindre en 75°.
Selv om det ofte lykkes spanieren på mirakuløs vis at klare sig gennem dramatiske begivenheder på racerbanerne, så stod denne situation altså ikke til at redde, og spanieren måtte en tur i gulvet.

Marc Márquez slap heldigvis uskadt fra styrtet, men det går ikke specielt hurtigt, når man ligger og roder rundt på jorden.
Jorge Martin sikrede sig førstepladsen i FP3 med tiden 01’46.992, og Marc Márquez måtte se sig henvist til 12. pladsen med 0.445 sekund op til den førende.
Marc Márquez er tilbage efter han er blevet opereret i skulderen igen, igen, og det bliver vildt spændende at se, om han virkelig er tilbage i storform, om teknikerne har fundet lidt ekstra i Honda’en, og om Márquez kan give de unge kørere seriøs kamp til stregen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start