Ny 70º nedlægningsrekord for Márquez på Philip Island
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fans går amok over 70º nedlægning

Ny nedlægningsrekord for Márquez
Steffen Olesen
25/10-2019 kl. 14:00

The fans go wild… A new Marquez record: 70º lean angle!

Sådan lyder overskriften i en artikel på motogp.com, kort tid efter den 29 årige spanske MotoGP kører Marc Márquez brillerede ved at overgå sin egen rekord, hvad angår fuldstændigt vanvittige nedlægningsvinkler.

MotoGP ensemblet er i denne weekend nået til Philip Island i Australien, hvor den regerende verdensmester Marc Márquez under en træning præsterede at slå sin egen rekord på 66º nedlægning.

Vis dette opslag på Instagram

Nothing short of miraculous! // @marcmarquez93 pulled off yet another groundbreaking save! #MM93 #AustralianGP #MotoGP #Motorcycle #Racing #Motorsport

Et opslag delt af MotoGP (@motogp) den

Som du kan se i instagram opslaget herover, er der ikke tale om en super kontrolleret 70º nedlægning, og man hører da også den tydelige skrabelyd, da en fast del af raceren rammer asfalten.

Selvom rekorden måske ikke er helt godkendt, da den fandt sted under en fantastisk redning af endnu et “nær styrt”, er nedlægningsvinklen dokumenteret på video for evig tid, og præstationen må siges at være en flot demonstration af racerkørerens enorme talent.

Marc Marquez har i dag målt grænsen for sin racers nedlægning, og vi ser i spænding frem til weekendens løb, hvor vi måske udover et fedt racerløb får en ny nedlægningsrekord.

Men måske skulle Márquez nøjes med at gå efter 69º ?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start