GASGAS indtager MotoGP - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GASGAS indtager MotoGP

GASGAS og Pol Espagaro er klar til at tage kampen op mod de hårde gutter i MotoGP fra næste år
Steffen F. Olesen
25/08-2022 kl. 08:55

I fredags kørte de hårde drenge et par omgange i Østrig, og her kom den røde pendant til KTM og Husqvarna med en fantastisk udmelding om, at de sammen med den tidligere Tech3- og KTM kører, Pol Espagaro, vil stille op i MotoGP allerede fra næste år.

Det er efterhånden et par år siden at vi her på siden kunne fortælle, at GASGAS ville høste noget af den ungdommelige energi fra Moto3 med start i 2021, og nu er tiden altså kommet til at starte et fabrikshold i MotoGP, hvor teamet, sammen P. Espagaro og en endnu ukendt teamkammerat, for alvor skal give den gas!

Samme mentalitet, nye klæder
Racerløb og konkurrencer er bestemt ikke noget nyt fænomen for GASGAS, som gennem en årrække har placeret sig højt på verdensranglisterne der tilhører kørsel på løst underlag og forhindringsbaner.

Springer du ind i artiklen der er linket til herover, kan du i videoen få et indtryk af, hvor meget konkurrence betyder for GASGAS. Men som der også står i den artikel, så er det altså ikke helt nok “bare” at fremstille en super god maskine, med de allernyeste komponenter og ved hjælp af den seneste teknologi.
For selvom udstyr, erfaring og tegnebog skal være godt polstret, hvis man vil nærme sig de forreste i flokken, så nytter det ikke noget hvis ikke man har en kompetent rytter med på vognen; og det må man sige, at Pol Espagaro er.

Flere klassekammerater i fremtiden?
Ifølge GASGAS ønsker man at bringe sin unge, friske og passionerede indstilling til det absolut højeste, og det sker altså via samarbejdet med Tech3 i 2023, hvor fabriksteamet bliver det sjette mærke i feltet.
Og det bliver super spændende at se, om GASGAS kan klare sig ligeså godt i MotoGP-klassen, som de har gjort i Moto2 og Moto3, hvor det efterhånden er blevet til en stribe podieplaceringer og sejre.

Alt i alt en fantastisk nyhed for motorsportsfans; både fordi der kommer en ny dreng i klassen, men også fordi Pol Espagaro nærmest allerede er hoppet i dragten.
Så mangler vi vist kun, at Kawasaki tager sig sammen og viser, at det ikke kun er i WorldSBK deres maskiner er hurtige.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start