GASGAS rykker til Moto3 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GASGAS rykker til Moto3

GASGAS, som gennem årene primært har gjort sig i tærrenkørsel, rykker nu mod nye højder
Steffen F. Olesen
21/11-2020 kl. 07:00

GASGAS har i mange år været en stærk spiller inden for både Trial, Enduro og Motocross, men nu er tiden altså kommet, hvor producenten tager et seriøst spring, og hopper ud i road racing verdenen for første gang nogensinde.

GasGas teamer op med Jorge Martinez og hans Aspar Moto3 crew, til deres officielle indtræden i 2021 FIM Moto3™ World Championship.

At bære GASGAS-navnet ind i Moto3-verdensmesterskabet er et meget vigtigt øjeblik, både for mig selv, men også for det samlede hold. Som et stolt spansk hold er det meget specielt, at være den første til at arbejde med et brand der har så stærke spanske rødder, og bringe det ind i det højeste niveau inden for international road racing. 2021 ser ud til at blive en ekstremt spændende sæson for os!
Selvfølgelig håber vi på at fortsætte den exceptionelle form vi har haft i 2020-sæsonen, og sammen med vores to stærke ryttere – Sergio Garcia og Izan Guevara – er vi fokuseret på straks at kæmpe om podier og tage GASGAS på verdensscenen.

Jorge Martinez – Aspar Team manager

Indtoget i Moto3 er som sagt et skridt ind i en helt ny verden for producenten, men et skridt som de tror på vil forstærke virksomhedens fundament i motorsport segmentet, og nedenstående kommentar fra GASGAS Motorsport Director, Pit Beirer, tyder på, at der er langt større projekter i sigte.

Vi er meget glade for at introducere GASGAS til international road racing og er overbevist om, at det både vil styrke mærket og åbne det for et verdensomspændende publikum.
Der er heller ikke noget bedre sted at starte end Moto3 verdensmesterskabet, da kategorien repræsenterer det første skridt på MotoGP-stigen. Det er det perfekte sted, når det kommer til at vælge og pleje nye talenter.
Med det ekstremt succesrige Aspar-team, der guider brandets ankomst, ser vi virkelig frem til at se vores karakteristiske GASGAS-cykler ude på banen ved det første løb i 2021-sæsonen.

Pit Beirer – GASGAS Motorsports Directo

Men hvorfor Moto3, hvorfor Aspar og sidst, men ikke mindst, hvorfor nu?
GASGAS forklarer, at den ungdommelige energi der er over Moto3, passer perfekt til GASGAS såvel som Aspar. Producenten mener også at det hele handler om timing, og de tror på at det er det helt rigtige tidspunkt at udvide deres horisont.

Del med en ven

En person snakker om “GASGAS rykker til Moto3

  1. Så fandt jeg da også ud af at KTM ejer GasGas! 🙂

    Synes da jeg kunne genkende Pit Beirer fra alle MotoGP weekenderne, i sit KTM-outfit i KTM-pitten,…

Skriv et svar

Giver børn en ny start