Ducati's MotoGP team ser rødt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati’s MotoGP team ser rødt

MotoGP 2021 Ducati Team Presentation og nye farver
Steffen F. Olesen
10/02-2021 kl. 11:00

2020 var et mærkeligt år for os alle, og det gælder også folkene som lever af at levere spektakulær underholdning til os fans.
Året var præget af alt lige fra Andrea Iannone’s suspendering til positive Corona-tests blandt ikoner, og som årlig tilskuer kan skribenten her heller ikke se bort fra, at sidste år foregik uden tilskuere. ØV!.. Der røg den drengetur!
Men nu har vi taget hul på en ny sæson, og ifølge den reviderede kalender som du finder via linket her under, fyrer feltet op under begivenhederne om halvanden måned.

Vær opmærksom på, at kalenderen stadig kan nå at ændre sig en del. Både grundet pandemien, men også det faktum, at der for kort tid siden gik ild i Termas De Rio Honda banen i Argentina.

Nye farver og “ny” sponsor
Traditionen tro har ingeniørerne brugt vinterpausen på, at pille ved de i forvejen bindegale racere, og senest har Ducati løftet sløret for deres GP21 maskiner.

Hvis vi lige venter med det åbenlyse, nemlig det visuelle, så fortæller Ducati, at techgiganten Lenovo til i år – trods manglende tilskuere, og derved mindre eksponering – har valgt, at stille sig som hovedsponsor for Ducati i 2021.
Lenovo har sponsoreret Ducati gennem en del år efterhånden, men nu stiller de sig altså i front.

Ovenfor nævnte vi, at der kommer gang i bålet om halvanden måned, men faktisk er der under en måned til, at de hårde drenge begiver sig ud på de nye maskiner og går i gang med tests, og for Ducatis vedkommende kommer det til at foregå på de knaldrøde missiler du kan se i galleriet over artiklen.

[s201_bai id=”5″]

I slideren her ser vi 2020 raceren når slideren rykkes helt til højre, og 2021 maskinen når den trækkes helt til venstre.

De forreste winglets på GP21 maskinen ser meget dominerende ud, men i virkeligheden er de ikke ret meget større end på den “gamle” version. Det der forvirrer er, at de til i år er lakeret med en rød farve, hvorfor de fremtræder mere dominerende end forgængerens dunkle carbon vinger. Alle ved jo, at sort slanker!

Om man er til det nye farveskema eller ej, er der ingen tvivl om, at det i 2021 bliver super nemt at spotte en Ducati-racer i horisonten.

Da der helst ikke skulle være nogen der stjal nogle idéer, deler Ducati ikke særligt meget ud af tekniske detaljer, men mon ikke også ingeniørerne har haft de kloge hoveder en del inde bag kåbedelene.

MotoGP 2021 Ducati Team Presentation

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start