Argentinsk MotoGP bane i flammer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Argentinsk MotoGP bane i flammer

Ingen menneskeliv gået tabt
Steffen Olesen
06/02-2021 kl. 18:17

Som du så i den foreløbige Corona-reviderede 2021 MotoGP kalender her på MagaCin i slutningen af Januar måned, var datoen for løbsweekenden på den Argentinske bane Termas De Rio Honda ikke fastlagt.
En melding fra Argentina gør det nu klart, at MotoGP planlæggerne måske ikke behøver at arbejde så vanvittigt hurtigt henimod at cementere en løbsdato.
Der skal i hvert fald lige først ryddes op, og så skal der også bygges lidt.

Omfattende Ildebrand
Dugfriske rapporteringer fra udenlandske medier beretter nemlig, at en brand som brød ud i baneanlæggets pitgarage #23 efterfølgende spredte sig til VIP områder og banens medie-center.
To hold fra Volunteers Firefighters i Santiago deltog sammen med mange andre i slukningsarbejdet, imens flammerne der kunne ses på lang afstand fortærede bygningen med pit-garager, samt Race Control og VIP lounges.
Banens direktør Hector Farina har til medierne udtrykt en stor tak til alle, som deltog i kampen for at redde mest muligt.

Baneanlæggets direktør fortæller, at menneskeliv heldigvis ikke gik tabt, og at banens brandforsikring vil dække alle udgifter til en genopbygning, så den økonomiske side af sagen er til at overse.
Men han fortæller også, at det vil tage rigtig langt tid at genopbygge de nedbrændte faciliteter, som er nødvendige for afviklingen af nationale og internationale arrangementer.
ØV!!
Vi er selvfølgelig lettede over, at ildebranden ikke kostede menneskeliv. Men det er nu alligevel lidt ærgerligt, når nye bump på vejen mod en gnidningsløs afvikling af 2021 MotoGP støder til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start