Bag kulissen: Rossi - Hamilton swap - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bag kulissen: Rossi – Hamilton swap

Dengang to legender byttede racere
Steffen F. Olesen
06/01-2021 kl. 10:25

Det er nu et år siden at Lewis Hamilton sprang i sadlen på en MotoGP racer, og Rossi fik sig en oplevelse for livet i en af verdens bedste Formel 1 biler.
Vi har gennem en række artikler fortalt, hvordan projektet forløb, ligefra da MotoGP ikonet med et glimt i øjet tilbød Formel 1 køreren undervisning udi road-racingens ædle kunst.

Men som man kan sige sig selv forløb det ikke således, at legenderne traskede hen til hinandens racere og trillede ud på banen i Valencia, for at sætte imponerende omgangstider helt uden træning og et par ups’ere.

Der er som nævnt indledningsvis gået et års tid, og nu har Monster Energy offentliggjort en video, hvori vi får en ledsaget tur bag kulissen på dagen hvor projektet kulminerede.
I videoen ser vi hvor svært begge kørere har ved at tilpasse sig en anderledes stil, men samtidig også hvordan deres passion for motorkøretøjer kommer til syne som et par unger der, efter flere ugers venten, endelig må pakke julegaven op.

Slutteligt i videoen du kan se her under, ser vi Lewis Hamilton, som har ry for at tilegne sig selv titlen som en verdensmand, og til og med fra tid til anden fremstå en smule arrogant, udtrykke stor respekt og ydmyghed over for at have fået mulighed for at køre sammen med en “MotoGP-gud”
Der ryger naturligvis også en tak tilbage gennem samtaleanlægget fra Rossi, der selvom han tidligere har prøvet en Formel 1-racer, giver udtryk for, at oplevelsen var helt fantastisk.

Fedt at se hvordan en passion kan bringe to personer tættere på en sådan måde, at hele dagen præges af smil nok til at opløfte selv den mest triste vinterdag.
Og er du typen som elsker et kirsebær på toppen af desserten, så hop lige ind i nedenstående artikel, hvor du får en omgang på racerbanen på nakken af en brølstærk Yamaha med Lewis Hamilton.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start