Valentino Rossi og Lewis Hamilton bytter racere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi og Hamilton bytter racere

De første billeder og video fra begivenheden frigivet
Steffen Olesen
12/12-2019 kl. 01:58

Det er ingen hemmelighed at den nuværende verdensmester i Formel 1 Lewis Hamilton, udover at være meget begejstret for – og rigtig dygtig til at køre racerbil – er mere end gennemsnitligt begejstret for motorcykler, og for at færdes på to hjul. Og man kan sige sig selv, at en personlighed som Lewis Hamilton gerne vil give den gas og køre knæet i asfalten. 

Men tingene går imidlertid ikke altid helt som forventet, og her på MagaCin kunne du tidligere på året læse, at ingen ringere end MotoGP ikonet Valentino Rossi senere med et glimt i øjet tilbød Formel 1 køreren undervisning udi road-racingens ædle kunst.

Det skete efter Lewis Hamilton sidste år lærte lektien på den hårde måde, da Formel 1 køreren under prøvekørsel af en Yamaha R1 på den spanske racerbane Jerez måtte ned at kysse asfalten.

De to specialister på hvert deres felt indenfor motorsport, hygger sig tilsyneladende i hinandens selskab, og den ene ses jævnligt set i pitområdet som tilskuer, når den anden er travlt beskæftiget med at køre racerløb. 

Kontakten mellem de to racerkører førte sågar tidligere på året til forlydender om, at de to og deres respektive racing teams overvejede en seance, hvor de skulle prøve at køre hinandens køretøjer.

Og det var netop den ide der blev ført ud i livet i mandags. 

Efter nogle dages larmende tavshed vedrørende projektet, er begge racerkørerne vågnet til dåd på sociale medier, hvor det fremgår af et få timer gammelt opslag fra Lewis Hamilton, atSwapping rides with @valeyellow46 was epic guys! Best day ever”.

Som du kan se på Valentino Rossi's opslag på sociale medier, er den italienske racerhelt ikke mindre begejstret.

Rossi og Hamilton byttede altså køretøjer i mandags på Ricardo Tormo banen ved Valencia, og vi ved faktisk ikke ret meget mere, end at begge lovpriser den andens evner. Italienske mediers spekulationer om at Lewis Hamilton skulle være styrtet – og at nyheden derfor først frigives nu – er på ingen måde bekræftet, og opslagene på sociale medier viser da også kun store grin smurt ud over racerkørernes ansigter.

Omgangstider for dem begge må vi foreløbig kigge i vejviseren efter, så vi tør ikke spå om Rossi er et større Formel 1 talent, end Hamilton er som MotoGP kører. Men vi gætter på at begge racerkører har hygget sig gevaldigt og skreget af grin inde i hjelmen.

Og kan man egentlig andet, når man har en legeplads udstyret med klodens sejeste legetøj til rådighed?

Vi gætter på at det ikke er ret kedeligt at være enten regerende Formel 1 verdensmester, eller tidligere MotoGP verdensmester.

Misundelse er en grim ting, så vi glæder os i stedet på Rossi's og Hamilton's vegne over den ultimative oplevelse og udlevelse af enhver rask drengs drøm.

Se video fra begivenheden herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start