Onboard Video: Lewis Hamilton på MotoGP racer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Onboard Video med Lewis Hamilton

Formel 1 køreren viser fin køreteknik på MotoGP racer
Steffen Olesen
22/12-2019 kl. 08:00

Den seneste uges tid har du her på siden kunnet læse, at den regerende verdensmester i Formel 1 Lewis Hamilton og den tidligere mangedobbelte verdensmester i MotoGP Valentino Rossi for nylig hyggede sig med at bytte racere på den spanske racerbane Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.


Italienske medier var kort efter eventen hurtig på tasterne med en melding om, at Hamilton var styrtet på Yamaha MotoGP raceren. Et lille intermezzo Lewis Hamilton senere selv bekræftede, som du kan læse i artiklen her

I samme artikel kan du også læse citatet:  “The bike is so hard to ride. I had one little spin with it but otherwise brought it back in one piece. I was just step by step learning, but it's a very steep learning curve.”

Fair nok at Hamilton syntes indlæringskurven var stejl, men vi er ikke desto mindre imponeret over Formel 1 kørerens håndtering af MotoGP raceren, vi ser i den seneste onboard video der for nylig er uploadet på youtube.

Der er endnu ikke sluppet omgangstider ud for hverken Rossi's kørsel i Hamilton's Formel 1 racer, eller Hamilton's kørsel på Yamaha YZR-M1 MotoGP racer. Men i onboard videoen herover ser Lewis Hamilton ud til at have overordentligt godt styr på det tohjulede bæst.

Jo, jo… Hamilton styrtede ganske vist under forløbet, men sådan går det nogle gange når man giver lidt frisk gas og nærmer sig grænserne. Det ved alle som jævnligt ser ræs live eller på tv, og især dem der fra tid til anden deltager på en banedag eller to.

Vi ved ikke hvilket tidspunkt på dagen videoen stammer fra, eller hvor mange omgange Hamilton havde kørt forud for optagelserne. Men vi synes faktisk englænderens kørsel fremstår ret overbevisende, med fin ro i cyklen.

Det er alment kendt at Lewis Hamilton er mere end almindeligt begejstret for motorcykler, og med videoen her får vi et fint eksempel på, at han faktisk også godt kan finde ud af at køre på dem.

Vi gad nok vide, hvor vidt Formel 1 mesteren kunne have drevet det, hvis han havde valgt 2 hjul i stedet for fire.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start