Konkurrence: Vind billetter til MC Messen i KBH - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konkurrence: Vind billetter til MC Messen i KBH

Konkurrencen er kun for abonnenter.
Steffen F. Olesen
13/02-2024 kl. 08:43

Vi når kun lige at komme ovenpå efter messen i Jylland før endnu en slår dørene op på Sjælland, og denne finder sted i de rustikke lokaler i Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej i København nær Fisketorvet d. 24. – 25. februar.

Dermed bliver der mulighed for at besigtige mange af årets nyheder for de som ikke tog turen til Herning i starten af måneden, men der bliver skam også noget at se på selvom du var en tur forbi Motorshow.

For til messen på Sjælland – der først og fremmest en rendyrket motorcykelmesse, hvor en god portion af landets forhandlere slæber de af årets nyheder med som er nået at komme her til lands – kommer der faktisk også udstillere, som ikke tog turen til Herning.


KONKURRENCEN ER SLUT – Vinderne er:

  • Birgitte Jess.
  • Michael Sørensen.
  • Nicolai Jones.
  • Lars Gregersen.
  • Niels Tengberg.


Vind billetter til MC Messen
I samarbejde med arrangøren udlodder MagaCin 5 x 2 indgangsbilletter til MC Messen, og der skal faktisk ikke ret meget mere til end et klik på knappen nedenfor.

(Knappen er kun synlig for abonnenter – Er du ikke abonnent kan du oprette dig her)

Hvad kan du opleve på MC Messen
“Lokomotivværkstedet bliver fyldt med de nyeste motorcykler, udstyr og tilbehør samt mange motorcykelentusiaster den 24. og 25 februar. Med de nyeste motorcykler fra alle de toneangivende mærker placeret i de historiske og stemningsfyldte lokaler i Lokomotivværkstedet kan det ikke blive andet end et brag af en messe.
På messen vil der være motorcykler til enhver smag fra cruisere, bobbere, naked bikes, adventure til banejern. MC Messen vil byde på det hele.
MC Messen 2024 er en begivenhed, hvor du kan møde ligesindede mennesker at dele din passion med. Så sæt kryds i kalenderen til en unik messe fyldt med motorcykler og fællesskab i Lokomotivværkstedet.”

Sådan beskriver arrangøren selv MC Messen på sin hjemmeside, og det lyder jo alt sammen meget godt; men hvad betyder det helt konkret?
Lad os komme med et par eksempler…

Først og fremmest har arrangøren fået fat i en god håndfuld motorcykelforhandlere fra begge sider af broen, som vil tage alle de 2024-nyheder med som når at komme hjem; og det gør faktisk en hel del af dem der optræder i videoen, En rundtur på EICMA 2023, som du kan se eller gense via linket nedenfor eller på MagaCin’s YouTube.

Hertil har man også fået fingrene i spændende modeller som eksempelvis BSA Gold Star – som MagaCin kastede det første blik på lige inden jul – den hidsige elektriske knoldhopper Stark Varg, og faktisk også det danske motorcykelkoncept med ubegrænsede muligheder, som leveres af Poulsen Motors.

Ydermere vil det være muligt at få en snak med navne som SKAD, FDM, Aarhus Motor Klub, Bikers Against Child Abuse, Danmarks Veteran Motorcykelklub, Færdselsstyrelsen og mange flere.

Se hele udstillerlisten her

MagaCin er på pletten
I skrivende stund er der 55 udstillere på listen, og blandt disse er MagaCin naturligvis også; for i bund og grund er vi bare en flok med stor interesse for motorcykler, så vi kan ganske enkelt ikke holde os væk.

På MagaCin’s stand står vi klar til en snak om alverdens motorcykelrelaterede emner, men også om hvordan livet som motorcykeljournalist er. Og så har vi sørget for et lille blødt arrangement, så du kan få hvilet fødderne efter at have travet den godt 10.000 m2 store rendyrkede MC Messe rundt.

På standen – som findes lige inden for døren – laver vi også en lille opstilling med redaktørens brugte Suzuki Bandit, der som bekendt har fået en ordentlig overhaling.
Her kan du komme helt tæt på projektet, og se hvilke stumper der er kastet på dyret samt lidt video.

Ydermere har vi i samarbejde med Pitboxen – som har hjulpet os med Banditten – sørget for et par konkurrencer, hvor du lørdag kan vinde en effektmåling og gasanalyse af egen MC på rullefelt, og søndag en lækker Bike-Lift Black Ice baghjulsløfter.
Og fra os til dig måske en lille gave, som du kan bruge ved den kommende sæsons mange ture på motorcykel.

Del med en ven

En person snakker om “Konkurrence: Vind billetter til MC Messen i KBH

Skriv et svar

Giver børn en ny start