Ny firecylindret Kawasaki ZX-4R screamer? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny firecylindret Kawasaki ZX-4R screamer?

Insisterende summen på rygtebørsen
CO
19/05-2021 kl. 14:39

Kan det virkelig passe, at en ny Kawasaki ZX-4R med en firecylindret screamer motor er under udvikling?
Det lyder måske umiddelbart ret usandsynligt, men vi kan da håbe på, at der er noget om snakken.

En insisterende hvisken i krogene huserer i denne tid på rygtebørsen, hvor flere kilder hævder at vide, at Kawasaki’s udviklingsafdeling arbejder på en kommende Ninja ZX-4R med firecylindret rækkemotor. Et rygte der for tiden er i ret høj kurs.

Japanske motorcykeljournalister skulle angiveligt være ophavsmænd til påstanden om, at Kawasaki Heavy Industries er i gang med at konstruere en ny kåbeklædt firecylindret Ninja 400 med udgangspunkt i Kawasaki ZX-25R.

Rygtebørsen er nogle gang først
Rygtebørsen tegner ikke nødvendigvis altid et 100% præcist billede af fremtiden, men nogle gange er der trods alt noget om snakken.

Den firecylindrede Kawasaki Ninja ZX-25R hørte vi også om første gang via rygtebørsen, og selvom fornuftig argumentation forsøgte at skyde de første rygter ned i flammer, gik Kawasaki’s hidsige lille satan mod alle odds hen og debuterede officielt i 2020.

Motoren i en potentielt kommende Kawasaki ZX-4R skulle angiveligt være baseret på den firecylindrede ZX-25R motor, men med større boring, nye stempler, anden krumptap og sin egen specielt udviklede ECU.

Alene rygterne om en kommende Kawasaki ZX-4R får tænderne til at løbe i vand.
Især hvis motoren skulle vise sig at være lige så omdrejningsvillig som Ninja ZX-25R, hvor omdrejningstællerens røde felt begynder ved 17.000 snoninger.

Videoen med Kawasaki Indonesia’s modificerede Kawa ZX-25R fortjener en gentagelse, hvis nogen skulle have glemt hvordan Kawasaki’s hidsige lille satan lyder.

Cool video med herlig lyd, og forestil dig så en storebror udstyret med en 400cc motor… der gerne må tage mindst lige så mange snoninger.
Kawasaki ZX-25R er desværre ikke tilgængelig på det danske marked, men man har i det mindste lov til at håbe på, at en eventuelt kommende Kawasaki ZX-4R ville lande i Danmark.
Nogle af os savner firecylindrede screamere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start