Kawasaki HEV spottet under filmoptagelse - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki HEV spottet under filmoptagelse

En indikation på at Kawasaki's hybridmotorcykel snart bliver en del af modelprogrammet?
CO
04/10-2023 kl. 05:58

Kawasakis grønne fremtid banker på, og her på MagaCin kunne du for et par måneder siden se de første billeder samt video af både den japanske producents elektriske motorcykel og den kommende HEV hybrid.

Uddybende detaljer og en hulens masse billeder af både Kawasaki’s elektriske Z e-1 og Ninja e-1 dukkede – som du kan se i Alt du skal vide om de to elektriske Kawasaki modeller – på en lidt alternativ facon op til overfladen i den forgangne måned, så der er næppe den store tvivl om, at lige netop de to modeller medbringes til efterårets store mc-messe EICMA i Italien om en måneds tid.

I artiklen med de første billeder samt video af de elektriske Kawasaki motorcykler, kan du også læse om Kawasaki HEV, altså hybridmotorcyklen med både forbrændingsmotor og el drift, som japanerne også efterhånden i nogen tid har haft i støbeskeen.
Og lige præcis den model blev mod slutningen af sidste måned fanget på video under filmoptagelser i Italien.
Videoen blev efterfølgende delt på Instagram, og kan ses ved klik på opslaget, der er indlejret under dette afsnit.

Kawasaki HEV har optrådt i medierne ved tidligere lejligheder, men nu ser vi altså hybridmotorcyklen fremstå i hvad der ligner en produktionsklar version.
Og det giver vel egentlig meget god mening, at modellen skulle være bagt helt færdig, når Kawasaki gør sig ulejligheden med at filme modellen på offentlig vej med assistance fra politiet.

Forbudte optagelser
I videoen herover er den unge medarbejder tilsyneladende ikke specielt tilfreds med, at uvedkommende fanger motorcyklen på video, og giver ydermere udtryk for, at det er forbudt at fotografere og filme motorcyklen, og forsøger endog sporadisk at dække for kameralinsen.

Nært forestående?
Det kræver vel ikke den store fantasi at forestille sig, at Kawasaki er i færd med at filme noget markedsføringsvideo, så man kunne vel egentlig forestille sig, at den officielle debut for Kawasaki’s hybridmotorcykel som en del af modelprogrammet er nært forestående.

Måske allerede i forbindelse med EICMA, der traditionen tro afvikles i det italienske messecenter Fiera Milano Rho 7. – 12. November?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start