Alt du skal vide om de to elektriske Kawasaki modeller - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Alt du skal vide om de to elektriske Kawasaki modeller

Hermed en præmatur præsentation af de to elektriske Kawasaki'er.
Steffen F. Olesen
20/09-2023 kl. 12:50

Der har længe været snak om, at Kawasaki hopper med på den elektrisk bølge.
Ja, faktisk siger producenten, at de har arbejdet på at udvikle elektrisk drevne motorcykler i omkring 20 år, og da de første billeder og videoer af en kåbeklædt japaner på el blev offentliggjort troede de fleste, at nu ville der snart ske noget.
Men vi skulle altså helt frem til august måned sidste år, før Kawasaki løftede sløret for modeller, som rent faktisk så ud til at komme i produktion snarest.

Det skete til 8-timers løbet på Suzuka banen i Japan, og få måneder senere fik resten af verden syn for sagen, da producenten havde både en nøgen og en kåbeklædt elcykel med til EICMA. Og som du kunne høre i videoen fra dengang, så forventede den danske importør, at både Kawasaki Z e-1 og Ninja e-1 ville komme på markedet denne sommer.

Den udmelding blev senere lavet om, således at modellerne skulle lande i Danmark i oktober måned i år, men som tiden gik blev lanceringen skubbet yderligere. Og den seneste besked fra Kawasaki er, at vi vil kunne opleve de elektriske modeller i de første måneder 2024.

Men er den ikke lanceret?
Som du også kunne høre i førnævnte video, så var modellerne vi så på EICMA 2022 faktisk nærmest produktionsklar, og man kunne derfor advokere for, at showet i Italien dengang var præsentationen af modellerne.
Men den “rigtige” præsentation af de endelige produkter har endnu ikke fundet sted… Eller det vil sige, ikke officielt.

For er du en af de, som nyder at trawle internettet igennem efter dugfriske motorcykelnyheder, så er du måske snublet over et par artikler hvor overskriften lyder, at nu har Kawasaki endelig løftet sløret for deres elektriske modeller, og måske endda nogle hvori der står, at modellerne kommer på markedet i næste måned.

Her vil vi først og fremmest starte med at sige, at modellerne IKKE lander i næste måned, og dernæst forklare hvorfor flere medier siger at modellen er endeligt præsenteret, selvom den faktisk ikke er.

For hurtig på aftrækkeren
Af en eller anden årsag har flere europæiske Kawasaki side været for hurtige på aftrækkeren, og har i de seneste dage tilføjet modellerne på deres hjemmeside som værende en del af modelprogrammet.
Noget man normalt først gør når modellerne er lanceret, og angiveligt er de høje herrer hos Kawasaki ikke helt tilfredse med situationen.
Derfor har flere sider også fjernet modellerne igen – helt eller delvist – men den er faktisk stadig at finde på eksempelvis den spanske og den italienske Kawasaki side.

Så som du nok kan forså har der været en del forvirring omkring de elektriske Kawa’er og præsentationen af disse, hvilket også er grunden til, at du ikke har kunnet læse om dem her på siden før i dag… Men til gengæld får du nu det fulde overblik!
For hvor nogle har været hurtige på aftrækkeren, har MagaCin været lige så hurtige til at grube kuglen, og snuppe al den information vi kunne, inden det hele forsvandt igen.

Overblikket
Marck fra Kawasaki Danmark er i næste uge inviteret til en lille komsammen, hvor han andre Kawasaki ansatte får mere at vide om de elektriske modeller, og i samme ombæring får lov at prøvekøre dem, så Kawa-teamet er klar til at rådgive forbrugerne, når modellerne lander efter årsskiftet.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
  • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
  • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
  •  Normalpris
  • Fuld adgang
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
  • Spar 20%
  • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
  • Spar 30%
  • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start