Flere 650'ere fra Royal Enfield? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flere 650’ere fra Royal Enfield?

Ansøgninger peger i retning af, at vi kommer til at se nye 650'ere fra Royal Enfield inden længe.
Steffen F. Olesen
24/06-2024 kl. 07:21

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at Royal Enfield gjorde indtog på det danske marked. Og udover en hurtig tur på den skinnende Royal Enfield 500 Classic i forbindelse med et visit hos importøren i vinteren 2018, var to af de første modeller MagaCin testede udstyret med producentens 648cc motor.

En motor som Royal Enfield senere har udtalt skulle finde vej til andre modeller, og det var netop hvad der skete til 2023, da Royal Enfield Super Meteor endelig trådte ud af skyggerne. Og allerede dengang lovede producenten os, at vi fremover ville komme til at se endnu flere modeller, bygget op omkring samme motor.
Og der skulle da ej heller gå mere end et år, førend Inderne afslørede endnu en 650’er.

Denne gang skulle efternavnet være Shotgun, og umiddelbart lignede det en noget mere svingvillig type end den tilbagelænede søstermodel, selvom stilen stadig er ret så afslappet.

Flere 650’ere i støbeskeen
Den trofaste MagaCin læser er flere gange stødt på artikler, som omhandler ansøgninger af forskellig slags, og ved vel også, at vores gætterier i den forbindelse fra tid til anden falder til jorden.
Men det sker altså også jævnligt, at der rent faktisk er hold i historien. Og nu melder Royal Enfield sig på banen med nye ansøgninger, som giver et indblik i, hvad vi potentielt bliver præsenteret for til efteråret.

Først og fremmest har producenten søgt om rettigheder til navnet Classic 650 Twin, og her skal man vist ikke være ret kreativ for at gætte hvilken allerede eksisterende model den danner paralleller til.

I den lidt mere hemmelighedsfulde afdeling har Royal Enfield også indsendt et logo, som de gerne vil sikre sig rettighederne til.

Allerede tilbage i april måned sidste år søgte Royal Enfield om rettighederne til modelnavnet Bear 650, men da snakken dengang gik meget på Super Meteor og Shotgun, listede bjørnenavnet sig forsigtigt ud af rygtebørsen.
Men med nedenstående logo er der igen fyret op under kedlen, og motorcykelinteresserede tastaturkrigere er naturligvis begyndt på gætterierne.

Det gæt der dukker op flest gange er, at den formodentlig nært forestående Royal Enfield Bear 650 er en let terrængående model, som er baseret på Interceptor 650.
Dog ikke helt så eventyrlysten en model som den nye Himalayan, men nok mere hen i retning ad Scram 411, og velsagtens noget som kan placeres i Scrambler-kategorien.

Et spændende efterår
Som altid må vi væbne os med tålmodighed, og se hvad Royal Enfield har til os på dette års udgave af EICMA til november.

Men vi kunne jo krydse fingre for, at vi kommer til at se både en Royal Enfield Bear 650, en Royal Enfield Classic 650, og måske endda en Guerilla 450, som jo tilsyneladende blev spottet i en næsten produktionsklar udgave i Indien for halvanden måned siden.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start