Test: Royal Enfield Super Meteor 650 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Royal Enfield Super Meteor 650

Royal Enfield Super Meteor 650 lod vente på sig i nogen tid... Men efter en uge med solskin og højt humør må vi bare sige, at den var ventetiden værd!
Steffen F. Olesen
07/09-2023 kl. 06:12

Da undertegnede for efterhånden nogen tid siden sprang i sadlen på Royal Enfields lille Cruiser Meteor 350 var indtrykkene mange, og langt hen ad vejen positive. For modellen blev af producenten fremlagt som værende et blankt lærred hvorpå forbrugeren kunne sætte sit eget personlige præg, prisen var i den grad overkommelig for langt de fleste, og modellen er så let håndterbar at alle, uanset erfaring og størrelse, kan tumle rundt med motorcyklen.

Altså leverede Meteor 350 faktisk alt hvad producenten lovede, men uanset hvor flot man taler om den lille cruiser kommer vi ikke uden om, at den er udstyret med en enstamper på 349 kubik, som blot leverer 20,5 heste og har et maksimalt drejningsmoment på 27 Nm ved 4.000 omdrejninger.

Og selvom motoren egentlig klæder den mindste meteor meget fint, så kommer erfarne – og måske lidt utålmodige – motorcyklister nok hurtigt til at mangle, eller savne, et lidt mere potent kraftværk. For længere stints på motorvej og raske overhalinger er bestemt ikke Royal Enfield Meteor 350’s favorit discipliner.

Skribentens bønner blev hørt
Der skulle dog ikke gå ret længe efter ugen i selskab med den lille Meteor før der kom skub i rygtebørsen, da en vaks sjæl spottede noget yderst interessant i skyggerne i et videoklip der handler om Royal Enfields eventyr til Sydpolen.

Her stod nemlig – måske intentionelt – gemt en cruiser, som tydeligvis var noget større end Meteor 350, og så skal jeg da lige love for, at spekulationer omkring hvorvidt en større og mere potent Meteor var undervejs.

Det viste sig hurtigt at være tilfældet, og til EICMA 2022 fik vi med egne øjne syn for sagen, da netop Royal Enfield Super Meteor 650 var højdepunktet på indernes stand i de store haller i Italien.

Her var den danske importør også til stede, hvor vi hurtigt fik en aftale i stand om, at prøvekøre modellen så snart det var muligt, hvilket der er kommet nedenstående skriv og video ud af.

De første indtryk og en stump video
Interessen for Royal Enfield Super Meteor 650 var fra danskernes side stor allerede inden modellen kom til landet, og derfor blev de første eksemplarer skubbet lige så hurtigt ud af huset som de kom ind.

Således skulle der gå lidt tid inden Pro ATV i Sæby havde en model klar til test, men da testeksemplaret var skruet sammen og kalender samt vejrudsigt gav tommel op for en tur i sadlen på mellemklassecruiseren, satte denne skribent straks kurs mod den lille nordjyske havneby for at afhente maskinen.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
... og se resten af artiklen

(Mere end 12.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

Opsig når som helst
1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Fuld adgang
 •  Fordele
 • ✔ Færre reklamer
Opsig når som helst
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Fuld adgang
Opsig når som helst
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start