Galleri: 2021 Kawasaki Z H2 SE - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Galleri: 2021 Kawasaki Z H2 SE

Et visuelt indtryk af Kawasaki Z H2 SE
Steffen F. Olesen
02/12-2020 kl. 06:00

Normalvis når vi præsenteres for nye modeller følger der spandevis af billeder og videoer med i pakken; for pressen nogle gange før lancering.
Til tider er vi til og med så heldige, at falde over nogle undslupne amatørfotografier af enkelte modeller, inden de bliver spottet på gaden og vi kan bringe såkaldte ‘spionfotos’.
Men i år er det ikke alle producenter, der har været lige hurtige på aftrækkeren.

Om det manglende materiale skyldes omstruktureringen hos Kawasaki, hvor man er i gang med at separere motorcykel-delen fra resten af Kawasaki Heavy Industries, eller om Coronaen har lagt for stort et pres på bestemte afdelinger vides ikke, men til 2021 modellerne har Kawasaki ikke været lige så skarpe på presse delen som vanligt.

Dog er det efter et par mails samt telefon opkald hist og her, lykkedes at fremskaffe den fulde mediepakke over det nyeste skud på H2-stammen, som efter sigende skulle være en endnu bedre version, af hvad vi tidligere har fastslået er det absolut bedste medlem af H2 familien.
En påstand der blev understreget, da vi fik mulighed for at køre Kawasaki Z H2 på Jyllandsringen.

Vi har allerede skrevet en uddybende tekst om den nye nøgne H2’er, men synes alligevel ikke, at du skal snydes for billeder af modellen i fuldt firspring.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start