Et kig under kjolen: Første billeder af Kawasaki Z H2
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Et kig under kjolen – Kawasaki Z H2

Det var vist ikke meningen at de billeder skulle sive ud.
Steffen F. Olesen
11/10-2019 kl. 10:50

Kan du huske dagene op til juleaften som barn, hvor spændingen hobede sig op i kroppen, og man simpelthen bare ikke kunne vente med at se hvad der gemte sig i pakkerne.

Måske var du endda en af dem der snuste sig frem til det tophemmelige gemmested, og forsigtigt listede gavepapiret af et hjørne, for forhåbentlig at blive bekræftet i at det var nøjagtig det du havde ønsket dig.

Det er nogenlunde den følelse jeg i skrivende stund bliver ramt af, da jeg her til morgen helt tilfældigt faldt over nogle meget interessante billeder i den allermørkeste afkrog af det store internet.

Billederne er efter sigende taget under Kawasaki’s forberedelser til Tokyo Motor Show, hvor den for første gang vil blive fremvist for offentligheden.

Ved første øjekast er det tydeligt at Kawasaki Z H2 er meget lig modellen vi kender, men der må alt andet lige været justeret en smule på rammen – som på denne model er lakeret i den velkendte røde farve fra Z-serien – da Z H2 giver de modigste individer mulighed for at hoppe bag på. 

Ja… bag på! Der er nemlig passagersæde på Kawasaki Z H2.

Instrumenteringen foran den fremspringende brændstoftank er tydeligvis en fuld digital TFT-skærm, som uden tvivl er udstyret med funktioner vi kender fra Ninja H2 SX, og navigering i menuerne fungerer formentlig også på samme måde.

Fra den nye snude på den djævelsk hurtige maskine, kan man drage paralleller til Kawasaki Z1000, der med sit meget aggressive udseende, udstråler at det der skal til at ske ikke er for sjov. Og da H2’erens bindegale træk og konstante overskud altid indbyder til mere, har man alligevel valgt at placere en minimalistisk vindskærm på nakken af lygtehuset – og den ligner rent faktisk en der virker.

Hvis du bagfra kigger op under kjolen på Kawasaki Z H2, ser det umiddelbart ud til at man har valgt at videreføre karakteristiske baglygte fra modeller som Z900 og Z650.

Jeg ved godt at billederne måske ikke er af den bedste kvalitet, og at kameravinklerne ikke giver verdens bedste udsyn, men det handler jo om at samle appetit inden hovedretten gør sin indtræden… Og nøøøj hvor er vi sultne!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start