Yamaha 2023 priser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha 2023 priser

Hermed et overblik over Yamaha's 2023-priser
Steffen F. Olesen
15/12-2022 kl. 11:52

Over de seneste par måneder er nyhedsarkivets Yamaha-sektion vokset en smule, hvor du mod slutningen af oktober måned kunne læse om Yamaha MT-07 og MT-125, som begge har modtaget en lille håndfuld opdateringer til 2023.

Umiddelbart efter trak producenten klædet af en forfinet og A2-venlig Ténéré 700, der blandt andet kan bryste sig af, at have fået ny instrumentering med en 5″ TFT-skærm i World-Raid stil, og at den er forberedt til Quick-Shift.

Sportsligt orienterede juniorer kunne fornøje sig over præsentationen af Yamaha R125 – hvor det radikale nye design er nedarvet fra R1 og R7, hvilket ifølge producenten giver den lette 125-kubiks Supersport seriøs Big Bike-attitude – og da MagaCin’s udsendte sad på flyveren med kurs mod EICMA, præsenterede Yamaha en opdateret trehjuler.

Skribleriet omkring den opdaterede Yamaha Niken blev ikke super dybdegående, da artiklen skulle nedfældes på telefon i rask trav mod den næste flyvemaskine. Men ligeså travlt havde vi heldigvis ikke, da nyheden omkring opgraderet Touring fra Yamaha trillede ind i indbakken.
Så i den artikel blev der gået lidt mere traditionelt til værks, hvor vi kiggede nærmere på eksempelvis Tracer 7’s højere kåbeglas og specialdesignede komfortsæde, men ikke mindst også den største Tracer, der nu kommer med radar og verdens første radar-linked Unified Brake System.

Priser
Fælles for alle ovenstående var, at vi på tidspunktet for artiklernes publicering ikke vidste hvad de enkelte modeller kom til at koste, men det bliver der som tidligere lovet rodet bod på nu.

Nedenfor finder du nemlig den netop offentliggjorte prisliste, der gælder for Yamaha’s modelprogram i 2023, og som altid tages der forbehold for ændringer og slåfejl.
Men nu har du altså noget at gå ud fra, skulle du sidde derhjemme og juledrømme om en spritny Yamaha til foråret.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start