Prisfald: Kawasaki skærer ind til benet i 2024 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prisfald: Kawasaki skærer ind til benet i 2024

Hermed den foreløbige prisliste for Kawasaki i 2024 - Resterende priser kommer hurtigst muligt.
Steffen F. Olesen
18/11-2023 kl. 06:12

I torsdags var undertegnede og en kollega et smut forbi Kawasaki Danmark for at se på en rigtig spændende 2024-nyhed – som du kommer til at høre nærmere om inden længe – og her snakkede vi kort med administrerende direktør, Marck Lauritsen, om priser for næste års modeller.

Og som du kan se i videoen der er linket til ovenfor, så er der faktisk mere end et par stykker, som ser rigtig interessante ud i 2024-programmet.

Nogle af de modeller som MagaCin er allermest interesseret i prisen på er Ninja 500, Z500 og Eliminator 500, men desværre er disse endnu ikke at finde på listen du kan se nederst i artiklen.
Det er derimod stort set resten af modelprogrammet, som over hele linjen prismæssigt er skåret helt ind til benet.

Og inden du undrer dig for meget over de lidt mystiske priser, så forklarer Marck Lauritsen med følgende kommentar:
“Som du kan se, er der prisfald over hele linjen! De skæve priser kommer af, at vi til næste år skærer helt ind til benet og undlader at runde op til psykologisk korrekte priser.”

Så i 2024 er der altså ikke nogen “supermarkedspriser” at finde når du skal handle Kawasaki, og Marck understreger i samme ombæring endnu engang, at det ej heller skal være overdrevent dyrt at handle originale reservedele til en Kawasaki hos autoriserede forhandlere, hvor der jo som tidligere nævnt ydes prisgaranti indenfor Europa… før eventuelle forskelle i moms.

Nedenfor finder du den foreløbige prisliste over Kawasakis 2024-program, hvor der som altid tages forbehold for trykfejl og ændringer, men som også opdateres så snart der er nyt i forhold til de blanke felter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start