Kawasaki Danmark giver prisgaranti - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki Danmark giver prisgaranti

Vidste du, at autoriserede Kawasaki forhandlere giver prisgaranti på originale reservedele.
Steffen F. Olesen
16/07-2023 kl. 11:48


Uden helt at vide hvornår det startede vil vi gætte på, at det er en hel del år siden den første virksomhed kom på idéen om at give kunderne en garanti for, at priserne på produkter hos dem ikke er dyrere end hos konkurrenterne. Og det med at matche priserne på produkter så de svarer til konkurrenternes, er efterhånden et koncept vi ser rigtig mange steder; især på internettet, i byggemarkeder, hos legetøjskæder og lignende.

Det er dog værd at bemærke, at der er forskel på prisgaranti og prismatch, hvor prisgaranti fungerer på den måde, at kunden selv skal informere butikken om konkurrenternes priser, og prismatch er en automatisk justering af priserne. Og da sidstnævnte er en procedure som er ret omfattende og kræver en hel del mandetimer at opretholde, er det ikke den strategi vi ser mest af herhjemme.

Men uagtet om vi snakker prisgaranti eller prismatch, så er det ret lækkert for os forbrugere, da det således i mange tilfælde lige så godt kan betale sig at støtte den lokale købmand, som at handle i nabobyen eller på nettet. Og hvis der er noget danske motorcyklister generelt er gode til, så er det at støtte landets forhandlere; både store og små.

Det viste sig især i den indledende runde af Corona-pandemien, hvor rigtig mange af landets motorcykelforhandlere fortalte MagaCin, at kunderne var rigtig gode til at besøge dem i en tid, hvor alverdens andre brancher havde det rigtig hårdt.
Og hvor var det bare fedt at høre, at danskerne gjorde sit bedste for at give motorcykelbranchen et skub med på vejen! Det er bare endnu et bevis på, at den hobby og passion vi alle deler, skaber gode relationer og et stærkt sammenhold.

Men hvor godt vi end kan lide folkene bag disken og på værkstederne her til lands, så kan vi nok ikke sige os fri for, at økonomi også spiller en rolle når der skal handles udstyr og stumper. Og derfor sker det nu også, at vi tyr til udenlandske online-butikker, for at få fingrene i disse.

Handl lokalt
Det siger sig selv, at danske forhandlere ikke kan betale deres regninger med de penge, som kunderne sender ud af landet… Og det er her prisgaranti kommer ind i billedet for Kawasaki Danmark.

Er du den lykkelige ejer af en Kawasaki, som har en tid hos doktoren, så behøver du ikke nødvendigvis bekymre dig over, om det bliver alt for dyrt en affære i forhold til at udføre operationen hjemme på garagegulvet under en ulden glødelampe, med stumper du har købt via en skummel webshop i udlandet.

For Kawasaki Danmark har nemlig sammen med landets forhandlere besluttet, at tilbyde kunderne prisgaranti på visse reservedele, hvor nedenstående punkter er gældende for tilbuddet.

  1. Kawaski Danmark matcher kun europæiske netpriser.
  2. Prisgarantien gælder kun ved køb af originale reservedele.
  3. Tilbuddet gælder ved autoriserede Kawasaki forhandlere. (se listen her)

Så nu er der næsten ingen undskyldning for, at danske Kawasaki ejere ikke skal støtte lokalt, når krikken skal have et olieskift, et nyt kædekit, en opfriskning af bremsesystemet eller måske et par nye plastik stumper.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start