Husqvarna priser 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husqvarna priser 2023

Nederst finder du det senest offentliggjorte økonomiske overblik over Husqvarnas program.
Steffen F. Olesen
05/02-2023 kl. 10:45

Igen, igen er det tid til et økonomisk overblik; denne gang for endnu en del af Pierer Mobilitys udvalg af fantastiske livsledsagere, og listen er ganske enkelt super overskuelig.
For er du på jagt efter en Husqvarna, er der nemlig ikke uoverskueligt mange modeller at vælge imellem i 2023.
Men inden vi kaster os ud i det, så lad os lige kaste et blik på nogle af de Huskyer MagaCin gennem årene har haft fornøjelsen af at køre en tur på.

En tur i arkivet
Tilbage i 2012 var MagaCin traditionen tro et smut forbi et par internationale motorcykelmesser, og her bed virksomhedens stifter specielt mærke i modellen Husqvarna TR 650, og i foråret 2013 lykkedes det os at få et eksemplar til test i hjemlige omgivelser.

Som du kan se i videoen via linket her, så var Tommy Rønn yderst begejstret for ynglet der afkom af et samarbejde mellem Husqvarna og BMW, hvorfor der heller ikke skulle gå særligt længe inden et par eksemplarer blev fast inventar i redaktionens garage.
Sidenhen har disse gjort sig som helt almindelige transportmidler i virksomheden, testmaskiner for forskellige dæk og instruktørcykler ved et utal af kørekurser i både eget- og FDM regi.
Og den ene står faktisk stadig i garagen, hvorfra den årligt bliver hevet frem til nøjagtig samme opgaver.

Yderligere et par år skulle der gå, før MagaCin’s udsendte igen fastlåste øjnene på et par Husqvarnaer ude i den store verden, og denne gang var det pilene, som i 2017 fangede redaktionens øjne på den store mc-messe i Italien.

Et par yderst underholdende og anderledes udseende modeller der – modsat 650’eren – stadig kan erhverves hos landets forhandlere, og som under testen i 2018 viste sig at svare fint og omdrejningsvilligt på gassen, er et let tilgængeligt bekendtskab for den urutinerede og overraskende sjov for den øvede motorcyklist.

Hmmm… Nu vi lige er ved pilene, så mangler vi da vist snart at høre mere til den 1301-version vi så spionbilleder af sidste år?

Nå… Raskt videre til knoldhoppernes verden, hvor Mathias i 2019 havde fornøjelsen af at trille gennem den danske natur på et ret så kapabelt enduro-jern.
En model som klarer sig rigtig fint uden for alfarvej, men som også sagtens kan fragte dig fra A til B i hverdagen, så længe Moder Natur ikke puster den for meget i siden, og turen ikke strækker sig over flere uger.

Er det til gengæld en længere rejse du har i sigte, så ville det nok være smartere at kigge vej af den længe ventede Husqvarna Norden 901, som godt nok ikke er lige så offroad-agtig som Danmarks dyreste Husqvarna, men på alle mulige andre tænkelige måder er en gevaldig go’ ganger.

Jo, jo… Husqvarna Norden 901 er qua sit store forhjul måske lidt tung at tumle når man kommer over 80 km/t, og lige over 100 hypper lyder heller ikke super ophidsende i disse tider.
Koblingen er ikke den letteste i verden at trække, og den standardmonterede vindskærm kan ikke justeres.
Men samtlige klagepunkter en kritisk motorjournalist måtte finde ved Norden 901 forsvinder til gengæld øjeblikkeligt så snart asfalten slutter, og turen går ud over stok og sten i en rus af frihed og barnlige fornemmelser.

Tid til et overblik
Man kunne mistænke krig og inflation for de stigende priser, som synes at være det billede der tegner sig over hele linjen. Og som du kan se på listen nedenfor, så er det også tilfældet for Husqvarnas modeller.

Hvis vi tager den fra toppen, så er de to 701’ere steget med cirka ti af de lange i forhold til 2022, hvor de to største pile kun er hoppet et par tusinde op i pris.
Den lille Svartpilen 125 placerer sig lige i midten med en prisstigning på omkring 5.000 danske kroner, hvor den store eventyrer Norden 901 følger i de førstnævntes fodspor med en pris i 2023 på 230.000 enkroner.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start