Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Husqvarna Enduro 701

Lav vægt og stærk motor i fed forening på Husqvarna Enduro 701

Mathias B. Høj
27/10-2019 kl. 06:54

Det er altid imponerende at se på vægten for Enduro-motorcykler. Det er flot, hvis de kan holde sig lige i nærheden af 200 kg, og de virker som de rene trædecykler, når man er vant til gademaskiner. Husqvarna Enduro 701 fortsætter den flotte tradition med en vægt på kun 145 kg. Godt nok uden brændstof, men alligevel. Det er en motorcykel, som er let at samle op igen, hvis man har tabt den i skoven. Som Enduro-genren jo motiverer til.


Køreegenskaber

Enduro-genren kræver letvægt, og stellet er naturligvis fremstillet med det for øje. Det er af typen rørgitter, mens der bagtil er en støbt plastik sub-ramme, som indeholder 13-liters tanken. Vægten er holdt nede på 5,2 kg (uden brændstof naturligvis), og materialemæssigt er der gjort brug af polyamid. Svingarmen bagtil er trykstøbt aluminium fremstillet i et stykke med en vægt på kun 3,9 kg.

Affjedringen bagtil er fra WP og er fuldt justerbar i forhold til kompression og rebound. Der gøres brug af link-system med en hjulvandring på ik

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder