Guide: Scor en eksklusiv italiensk model - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Guide: Scor en eksklusiv italiensk model

Bimota Tesi H2 kan bestilles nu
Steffen Olesen
01/01-2021 kl. 06:00

Hvis du leder med lys og lygte efter en eksklusiv italiensk motorcykel, som kun produceres i et begrænset oplag, så ved du også, at man typisk skal være lynhurtig på aftrækkeren for at sikre sig et eksemplar.
Det har vi senest set et par klokkeklare eksempler på i løbet af de sidste to måneder, hvor både MV Agusta Superveloce 75 Anniversario og MV Agusta Superveloce Alpine blev revet væk i løbet af få timer.
Derfor er det en rigtig god ide, at følge med både på producenternes hjemmesider, deres opslag på social medier og her på MagaCin.
For vi kan slet ikke lade være med at fortælle, når Limited Edition modeller som eksempelvis Aprilia Tuono V4 X, Ducati Panigale V4 25°Anniversario 916, Aprilia RSV4 X og lignende udbydes til salg.
Og så skal der som nævnt i indledningen tages en lynhurtig beslutning, når buddet er der.

Men der er selvfølgelig også den lette udvej, hvor konkurrenterne er elimineret lige fra start, og du selv har indflydelse på hvordan modellen skal se ud.
Det så vi et eksempel på i Juni måned, hvor en kunde bestilte en Lækker ultra-eksklusiv MV Agusta, der til lejligheden blev produceret i et enkelt eksemplar.
Et stunt vi før har set udført med MV Agusta Reparto Veicoli Speciali.
Men et ret drastisk træk, som de færreste nok har mulighed for at kopiere.

Knap så drastisk
Sådan et stunt er temmelig sikkert en ret bekostelig affære, men der findes heldigvis mere økonomisk overkommelige alternativer, som heldigvis ikke bliver udsolgt med det samme.
Her på MagaCin kunne du for ikke så længe siden læse, at Danmarks første Ducati Superleggera V4 faktisk allerede er landet.
Eksemplaret i Danmark er nummer 245 af et begrænset oplag på 500 stk., og vi er i skrivende stund ikke bekendt med, at modellen skulle være solgt.

Bimota Tesi H2
Hvis Ducati’ens pris på Dkr. 1.924.490,- umiddelbart virker lidt overvældende, og hvis MV Agusta logoet ikke er en absolut nødvendighed, så kunne du eventuelt tage et kig på Bimota Tesi H2.
Prisen på € 64.000,- hvilket svarer til godt 475.000 danske kroner – er ganske vist en pæn slat mere end de hhv. €25.000 – €36.300 der skulle langes over disken for ovennævnte MV Agusta’er.
Men så er der også tale om en motorcykel, der er udstyret med den kompressorbestykkede motor vi kender fra Kawasaki H2, den er konstrueret med svinggaffel og navstyring forrest.
Modellen er fabrikeret og opbygget af de fineste materialer, og derudover udstyret med alskens komponenter i form af elektronik, affjedring og bremser i absolut verdensklasse.
Bimota Tesi H2 produceres i et begrænset oplag på 500 stk., og mangler du den sidste julegave, kan modellen faktisk bestilles allerede via linket længere nede.

Sådan ser det ud, når en Bimota Tesi H2 svinggaffel fremstilles

Vi så første gang Bimota Tesi H2 med egne øjne ved efterårets store MC-messe EICMA i Italien i 2019.
Tidligt i 2020 så vi de første færdigbyggede eksemplarer, og efterfølgende så vi et par videoer, hvor modellen blev testkørt både på bane og offentlig vej.
Herunder får du lige for en god ordens skyld den seneste video med Bimota Tesi H2.

Hos forhandlerne tidligt i 2021
De seneste efterretninger vedr. Bimota Tesi H2 går på, at man er ved at tildele europæiske forhandlere et vist antal eksemplarer af modellen.
Italienske forhandlere stod selvsagt forrest i køen, og en aftale med engelske forhandlere er efter sigende også faldet på plads.
Englænderne kan købe modellen ved autoriserede forhandlere i foråret 2021.

Bimota har sikret sig, at Tesi H2 præsenteres på passende vis, når modellen lander hos de nøje udvalgte forhandlere.

Det er lidt mere uklart, hvordan det forholder sig med danske forhandlere, men det behøver du faktisk overhovedet ikke spekulere på, for du kan allerede nu sikre dig dit eget eksemplar.
Det har siden 9. September været muligt at bestille Bimota Tesi H2 direkte hos producenten.

Rimini, 9 Settembre 2020 Da oggi è possibile effettuare il pre-ordine della Tesi H2 sul nostro sito :…

Slået op af BimotaOnsdag den 9. september 2020

Det kan du gøre ved at følge linket i opslaget på Facebook herover, eller ved at bestille modellen direkte på MV Agusta’s hjemmeside.

Som du kan se er der altså ingen grund til at fortvivle, hvis du gik glip af de to seneste Limited Edition modeller fra MV Agusta, for det er stadig muligt at bestille din helt egen unikke italiener.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start