Helt speciel Ducati Panigale bortauktioneres - # 005
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt speciel Ducati Panigale bortauktioneres

Ducati Panigale V4 25°Anniversario 916 # 005
Steffen Olesen
08/09-2019 kl. 08:30

I Juli måned kunne du her på MagaCin læse, at Ducati præsenterede jubilæumsmodellen Ducati Panigale V4 25° Anniversario 916, ved et arrangement på Pebble Beach i Californien. Specialmodellen produceres i et begrænset oplag på 500 individuelt nummererede eksemplarer, og nu er modellen med nummer 005 på den øverste gaffelbro udbudt til salg på ebay. 

I forbindelse med præsentationen af Ducati Panigale V4 25° Anniversario 916 deltog Ducati's fabrikskørere Alvaro Bautista og Chaz Davis i weekendens WSBK race på Laguna Seca. Her kørte Chaz Davies i en læderdragt specielt femstillet til lejligheden, og på en racer med speciallakering inspireret af 916 æraen og jubilæumsmodellen.

Den planlagte festvitas blev imidlertid formørket af en tragisk hændelse kort tid forinden, hvor Ducati køreren Carlin Dunne omkom under et rekordforsøg på Pikes Peak.

I en pressemeddelelse i forbindelse med lancering af jubilæumsmodellen, annoncerede den italienske motorcykelproducent, at Ducati Panigale V4 25° Anniversario 916 med nummer 005 på den øverste gaffelbro – et nummer Carlin Dunne ofte kørte med – ville blive bortauktioneret, og pengene gå til et formål i Carlin Dunne's ånd.

Uddrag fra Ducati's pressemeddelselse:

Bike number 5 is to be auctioned, with proceeds going to a fund raising effort in memory of Carlin Dunne

Læs den fulde pressemeddelelse i artiklen her.

Indtægterne fra salget går således ubeskåret til den nyligt oprettede Carlin Dunne Foundation, og i skrivende stund bortauktioneres dette specielle eksemplar af Ducati Panigale V4 25° Anniversario 916, som ifølge en pressemeddelelse fra Ducati har en værdi af US$ 42.500,- 

Ducati's WSBK fabrikskører Chaz Davies har i respekt for Carlin – og for at bakke op om auktionen – bidraget med den læderdragt han kørte med under løbet på Laguna Seca.

Chaz Davies vandt i øvrigt wekendens løb 2 iført selvsamme læderdragt.

Auktionen der blev skudt i gang d. 5. September på ebay slutter d. 15. September, så du kan stadig nå at være med. 

Men du skal være indstillet på at hoste op med væsentligt mere end US$ 42.500,-  for dette specielle femte eksemplar i rækken, da buddene hurtigt røg over startprisen.

En fed motorcykel hvor indtægten går til et rigtig fint formål, så vi krydser fingre for en gigantisk salgspris.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start