Yamaha demodag: Start2Ride kommer til Danmark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha demodag: Start2Ride kommer til Danmark

Prøvekør et stort udvalg af Yamaha's modeller i Kastrup d. 28. april.
Steffen F. Olesen
12/04-2024 kl. 08:43

Til 2024 har flere producenter en hel del spændene nyheder på programmet.
Så hvis det i forvejen ikke var svært at fine ud af hvilken model der tiltaler mest, så er det i hvert fald nu!

Det fik vi for alvor øjnene op for under sidste års udgave af EICMA i Italien, hvor MagaCin – traditionen tro – travede de store udstillingshaller tynde for at beskue de nye modeller, lave en stump video til vor trofaste læsere, og for at få en snak med nogle af de folk, der til daglig opererer i det danske motorcykelmarked.

Én af de folk var Jakob Anderson fra Yamaha, der – som du kan se 20 minutter og 49 sekunder inde i videoen der er linket til nedenfor – var mindst lige så begejstret over de mange nye muligheder som vi.

Kom nærmere og ta’ en tur
Som du måske har læst, så afholder Honda en demodag på Køreteknisk Anlæg Aalborg i Støvring d. 28. i indeværende måned, hvor det bliver muligt at besigtige og prøvekøre en stor del af 2024-programmet under kontrollerede forhold.

Et ret fedt initiativ! Men også et initiativ, som Honda ikke er helt alene om.
For nøjagtig samme dag sparker Yamaha gang i Start2Ride i Danmark, men på den anden side af Storebælt.

Køreteknisk Anlæg i Kastrup er stedet.

“Velkommen til Start2ride som er en hel dag med Yamaha, hvor du gratis kan teste mere end 30 nye Yamaha motorcykler på et lukket område, inklusive den nye MT-09 og Ténéré 700 Extreme.

For dem uden kørekort er der køreskoler på plads for at lære dig mere om at køre motorcykel. Udover motorcyklerne er Yamahas nye eBikes også tilgængelige til testture toppet med en DJ og foodtruck, der har mad og drikkevarer til salg.” Sådan beskriver Yamaha eventet på deres hjemmeside.

Start2Ride er et koncept, som gennem flere år har haft stor succes i Sverige, med enorm opbakning fra motorcykelentusiaster lige fra Stockholm til Göteborg. Og nu bringer Yamaha Motor Scandinavia konceptet til Danmark.

Formålet er, at vække interesse for motorcykler og gøre det nemmere for den enkelte at finde den helt rigtige motorcykel, ved at samle flere modeller på samme sted til testkørsel.

Vi har længe følt, at der mangler noget for motorcykelfans i Danmark. Og efter selv at have været en del af Start2Ride i Sverige, var det på tide at bringe konceptet til danskernes land. Der vil også være en køreskole til stede for dem, der ønsker at komme i gang med MC-kørekortet. Selv erfarne førere vil få mulighed for at teste flere nye modeller. Vi ser frem til at dele vores kærlighed til motorcykler og knytte sammen entusiaster i Danmark, siger Morten Brondbjerg, salgsdirektør fra Yamaha Motor Scandinavia.

Under Start2Ride får gæsterne mulighed for at opleve og teste over 30 af de nyeste motorcykelmodeller fra Yamaha; herunder de meget eftertragtede MT-09 og Ténéré 700 Extreme, men faktisk også elcykler for dem som måtte være interesseret.

For dem der ikke har kørekort til motorcykel, bliver det muligt at få en snak med en køreskole, flere forskellige foodtrucks vil være til stede, og en DJ spiller stemningen op.
Så der skulle være lagt i ovnen til en afslappet og behagelig atmosfære for alle besøgende.

Praktisk info
For mere detaljeret information om begivenheden og programmet for dagen, besøg den officielle hjemmeside.

Dato: søndag den 28. april 2024
Tid: 10:00 – 16:00
Sted: Tømmerupvej 31 i Kastrup

Registrering til testkørsler sker på stedet og følger princippet først til mølle.
OBS – Krav til prøvetur er gyldigt kørekort, hjelm, motorcykelhandsker, motorcykeljakke, motorcykelstøvler/-støvler og lange bukser (jeans, kørebukser)

MC parkering:  Tømmerupvej 31, 2770 Kastrup

Bil parkering (10 min gang): Amager Landevej 233, 2770 Kastrup

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start