Mere end 18.000 Ducatier på gaden sidste weekend - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mere end 18.000 Ducatier på gaden sidste weekend

Global Ducati-fællestur vokser år for år.
Steffen F. Olesen
11/05-2024 kl. 08:42

Sidste lørdag kørte Ducati-entusiaster verden over fællestur under sloganet We Ride As One, som ifølge producenten selv er et globalt event, med fokus på at forene folk fra alle kontinenter via en fælles passion.

2024-udgaven var den tredje af sin slags, hvor Ducati klubber samt forhandlere fra omkring 50 forskellige lande havde planlagt en herlig køretur for de lokale. Og når man gør status over antallet af deltagere på globalt plan tyder noget på, at det er en ting som vokser sig større år for år.

Sidste år skulle 159 Ducati-klubber angiveligt have deltaget, og til i år voksede det tal til 347; en vækst der også afspejler sig i det totale antal deltagere, som til i år er vokset fra omkring 15.000 i 2023 til 18.000.
Og på baggrund af væksten blev det allerede sidste år besluttet, at den globale fællestur skal være årligt tilbagevendende.

Nåede du det ikke?
Var du forhindret i år, så fat mod… For eventet vil som sagt blive afviklet igen i 2025.
Men du skal lige lidt være opmærksom når der skal afsættes tid i kalenderen.

Den enorme fællestur kommer nemlig ikke til at ligge fast på en dato, men derimod på den første lørdag i maj.
Således vil fjerde udgave af We Ride As One afvikles den 3/5 næste år, og indtil da kan du jo bladre lidt igennem det store internet under hashtagget #WeRideAsOne, og se om der er nogen du kender.

Ducati har den største
I en tekst på deres officielle hjemmeside skriver Ducati, at de er det eneste brand i branchen der tilbyder et event af denne størrelse; og det er jo dejligt.

Men skal vi ikke lade det være en opfordring til alle andre etablerede mærker, om at de lige skal tage sig lidt sammen, og sætte et lignende koncept i søen, så vi kan få motorcykler i alle størrelser, former og farver på gader og stræder hvert eneste år i samlet flok.

For som du nok ved, så er det er videnskabeligt bevist, at det er sundt at køre motorcykel, og samtidig en aldeles glimrende slankekur, hvor vi forbrænder mellem 170 og 600 kalorier i timen.
Derudover er motorcyklen beviseligt en del af løsningen hvis vi vil skåne miljøet, og under Corona pandemien viste motorcyklen såmænd også som det mest sikre transportmiddel.

Der hersker heller ingen tvivl om, at motorcykler er vildt gavnlige for samfundet, og sidste sommer leverede psykologiprofessor Benjamin White endnu et rigtig godt argument for at køre motorcykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start