I dag er kvindernes internationele køredag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

I dag er kvindernes internationele køredag

Steffen F. Olesen
01/05-2021 kl. 11:11

I dag er som bekendt dagen, hvor mange under normale omstændigheder samles på gader og stræder, for at knappe en kold eller to op i anledning af arbejdernes internationale kampdag.
En begivenhed som heldigvis ofte er beriget af godt vejr, men det er ikke kun arbejderne solen skinner på i dag; i dag er nemlig også kvindernes internationale køredag.

En dag der, som navnet antyder, er et årligt tilbagevendende event, og faktisk er der mere end 120 lande der har meldt sig på banen i år, hvor det er 15. gang der bliver sat et stort fedt kryds i kalenderen.

Så er du kvindelig motorcyklist, så sving da lige benet over sadlen, og vær med til at dele budskabet om, at motorcyklisme på ingen måde kun er for folk med fuldskæg og måne.

Skulle der stadig findes mænd som mener, at motorcyklisme ikke er for kvinder, og er du tilfældigvis en af dem, så slå lige et smut forbi artiklerne som er linket nedenfor, og vurder efterfølgende om den holdning skal tages op til genovervejelse.

Fuld ild!
I artiklen herunder var der pres på den kvindelige rekord-udfordrer Vicki Golden, som på sin Indian FTR 1200 skulle køre gennem en række brændende trævægge.

Vicki Golden slap helskindet fra rekordforsøget, og kan efter at have forceret 13 Firewalls smykke sig med titlen som rekordindehaver i denne glohede disciplin. 

One wheel down, two wheels up!
Til den næste vilde bedrift vil vi, som overskriften antyder, gerne undskylde på forhånd; videoen foregår nemlig på fransk.
Men i artiklen forsøger vi så godt vi kan, på at give dig essensen af franske Sarah Lezitos fortællen.

Med sine 267 kilo er Niken som bekendt en sværvægter i sport-touring klassen, men det afholdt altså ikke franske Sarah Lezito i at teste modellen til det yderste.
Umiddelbart er stunt kørsel ikke den første tanke der dukker op, når man beskuer modellen med de mange forhjul. Alligevel lykkedes det Lezito at tvinge lidt tricks ud af maskinen, og det er tydeligt, at hun faktisk blev ret imponeret over tre-hjulerens evner.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start