BMW R 18 luksus touring hos danske forhandlere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW R 18 luksus touring hos danske forhandlere

BMW R 18 B og R 18 Transcontinental hos danske forhandlere fra lørdag d. 4. september
CO
02/09-2021 kl. 07:30

Hvis du er inkarneret BMW tilhænger, eller generelt bare velorienteret om nye og kommende modeller, så har du garanteret allerede set de nye luksuriøst udstyrede touring-orienterede BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental.
For begge modeller som er udstyret med den gigantiske 1802cc boksermotor vi kender fra BMW R 18 blev nemlig præsenteret officielt sidst i Juli måned.

Lørdag d. 4 September kl. 09.00
Det er altså ikke mere end godt en måneds tiden de to modeller debuterede officielt, og nu er de første eksemplarer allerede landet hos danske forhandlere.

De første transportkasser er tømt, og hos Xpedit er man ikke blot hurtige på aftrækkeren, når nye modeller skal pakkes ud.
For allerede fra i overmorgen Lørdag d. 4. September kan BMW R 18 B og BMW R 18 Transcontinental besigtiges – og eventuelt prøvekøres – hos både Xpedit i Ølgod og i Farum fra kl. 09.00.

Fin vejrudsigt
Både Xpedit i Ølgod og Xpedit i Farum kunne altså være glimrende udflugtsmål på lørdag, hvor vejrudsigten i skrivende stund slet ikke ser så tosset ud.

Stille og rolig begivenhed
Hos Xpedit er man stadig opmærksomme på eventuel smitterisiko, så derfor skal vi ikke sætte næsen op efter en stort anlagt begivenhed på linje med Roskilde Festival.
Det bliver i stedet en stille og rolig, men forhåbentlig hyggelig dag med de to nye modeller i centrum.

Dem som ikke har mulighed for at møde op på lørdag, kan naturligvis også bare trille forbi en anden dag, hvor der nok vil være knap så meget pres på.

Og så kunne man jo eventuelt kigge indenfor på MagaCin, hvor vi også på lørdag kl. 09.00 bringer et lille skriv og en stump video med de to nyheder.
To modeller hvor BMW markedsfører R 18 B som for cool American highway cruising og R 18 Transcontinental som en Grand American Tourer for luxurious travelling

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start