2022 datoer for Intermot og EICMA stadig gældende - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2022 datoer for Intermot og EICMA stadig gældende

Serviceoplysning til læserne
Steffen Olesen
04/04-2022 kl. 08:59

Det er måske lidt på forkant allerede igen at gøre opmærksom på datoerne for efterårets store mc-messer Intermot i Köln og EICMA i Italien.
Men nogle har måske glemt datoerne, andre kender dem måske slet ikke, og det er måske skønt nok, at være i god tid med planlægningen.
Og begge arrangører for nylig igen, igen delt datoerne for, hvornår deres respektive arrangementer afvikles.

2022 Intermot
Fra Intermot i Köln forlyder, at 2022 Intermot – International Motorcycle, Scooter and E-Bike fair – finder sted fra 4. til 9. Oktober 2022, og at det er årets højdepunkt for motorcykel og scooter entusiaster.
Som årets første internationale motorcykel og scooter messe, vil man på Intermot kunne se de nyeste modeller og udstyr.
Det fremgår af den seneste pressemeddelelse fra arrangøren, som også beskriver, at der ved årets arrangement implementeres et fremtidsorienteret koncept, for at videreudvikle mc-messens position som en førende international forretnings- og handelsmesse for motoriserede tohjulere.
Det kan du læse flere detaljer om i MagaCin’s artikel Opdateret og digitaliseret 2022 Intermot med temaer fra sidste år.

Pressemeddelelsen fra Intermot er spækket med detaljer, som er bedøvende ligegyldige for langt de fleste besøgende. Men gentagelsen og oplysningen om at arrangementet afvikles 4.-9- Oktober er sikkert kærkommen for mange, og det samme er linket til Intermot’s hjemmeside måske også.

2022 EICMA
Det er imidlertid ikke blot arrangørerne af Intermot, der i de seneste dage endnu en gang har været så venlige, at gøre os opmærksomme på datoerne for årets events.
For MagaCin har nemlig også for ganske nylig modtaget en e-mail fra EICMA, der som altid afvikles i Fieramilano i udkanten af Milano, hvor arrangørerne endnu en gang lader os vide, at 2022 EICMA afvikles 8. – 10. November, som det i øvrigt også fremgår af EICMA’s hjemmeside.
Datoerne for 2022 EICMA kunne MagaCin dele med vores læsere allerede sidste år i artiklen EICMA 2022 datoer frigivet, hvor vi også bragte et link til nyttig og praktisk information til dem, som overvejer at besøge den gigantiske italienske mc-messe.
Den oplevelse behøver nemlig slet ikke at være et svimlende dyrt projekt.

Tak til både Intermot og EICMA for deres respektive opdateringer om, at datoerne for begge messer stadig ligger fast.
Foreløbig er der altså ikke grund til ændringer i kalenderen, og skulle datoerne være en nyhed for nogle af MagaCin’s læsere, så kan interesserede eventuelt få noteret tidspunkterne i kalenderen.
EICMA er i øvrigt allerede ved at opdatere mc-messens YouTube kanal med 2022 indslag, og det samme er tilfældet med Intermot’s YouTube kanal.

Derudover kan begge arrangører følges på sociale medier som eksempelvis Facebook, hvor du finder EICMA her, og Intermot her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start