Billetsalg til EICMA åbnet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billetsalg til EICMA åbnet

Praktiske informationer inden afrejse
CO
06/10-2021 kl. 11:30

MagaCin’s læsere støder ofte på referencer til EICMA, der er en forkortelse for Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori.
En gigantisk mc-messe der traditionelt finder sted i messecenteret Fiera Milano i Italien i efteråret, hvor alt hvad hjertet begærer i motorcykelnyheder, tilbehør og udstyr præsenteres i fantastiske omgivelser.
EICMA 2020 blev desværre ikke afviklet af en åbenlys årsag, men arrangørerne fik i kølvandet på aflysningen allerede sidste år fastlagt datoerne for EICMA 2021.

Ny undertitel
Under nedlukningen har undertitlen til den 78. udgave af EICMA på hjemmefronten taget navneforandring til EICMA – Esposizione Internationale Delle Duo Ruote som internationalt bliver til International Two Wheels Exhibition, og derudover har man designet et nyt logo.
Det kan du læse mere om i artiklen EICMA moderniserer logo og undertitel.
Det ændrer imidlertid ikke på, at EICMA for mange af os stadig er EICMA, hvor langt de fleste af verdens motorcykelproducenter udstiller de nyeste modeller på vildt imponerende stande.

Billetkontoret åbnet
Udstillingen er åben for alle 25.-28. November 2021 i Milan Rho Fiera, og i går åbnede messecenteret for online bestilling af billetter.
Billetter kan bestilles på denne hjemmeside, hvor der indtil 19. Oktober er €5 rabat på prisen, så voksenbilletter kan købes for €14.
Billetter til børn i alderen 4-23 år koster €12.

Skal du billigt til EICMA?
Der er ikke specielt længe til, at dørene slås op til den fantastiske mc-messe, som typisk har mere end 1200 udstillere og besøges af mere end en halv mio. gæster.
Så mange besøgende lægger pres på de omkringliggende hoteller, og dem som beslutter sig for en forlænget weekend i Milano sidst i November, kan med fordel reservere overnatning allerede nu.
Læs endelig artiklen Skal du billigt til verdens største mc-messe?, hvor du får en række gode råd og tips til besøget.

COVID-19 restriktioner
Corona pas eller negativ test
Der er i år nogle restriktioner i forbindelse med EICMA, hvor besøgende enten skal forevise Coronapas, eller en negativ test med 48 timers gyldighed.
Test kan foretages udenfor indgangen, men arrangørerne anbefaler, at det er på plads inden fremmøde.
Forhøjet kropstemperatur
Derudover formenes gæster med en kropstemperatur over 37,5 grader adgang.
Det vil være muligt at få målt sin temperatur ved alle messens indgange.
Mundbind
Besøgende er pålagt at bære mundbind, og gæster risikerer bortvisning, hvis kravet ikke efterleves.
Afstand
Arrangørerne anbefaler, at gæsterne holder en indbyrdes afstand på 1 meter.
Inden flyrejse
Læs om COVID-19 restriktionerne på siden Generel Information, hvor du også kan læse, at alle flyrejsende der ankommer til Italien fra et fremmed land i følge et dekret fra sundhedsministeriet af 24. maj, skal udfylde et såkaldt DPLF – Digital Passenger Locator Form.
Det kan gøres via dette link.

Skal prøves mindst en gang
Der er altså en smule ekstraarbejde forbundet med at besøge EICMA 2021, men vi tør godt stå inde for, at det er den lille smule besværligheder værd.
Der er i år inddraget 5 haller til EICMA, men plantegningen nedenunder giver næppe et retvisende billede for dem som ikke tidligere har besøgt EICMA.
For der er tale om STORE haller.

Det bliver SÅ fedt!
En serviceoplysning samt lidt nyttig information, så de af vores læsere som drager afsted til EICMA hurtigst muligt kan komme i gang med planlægningen.
MagaCin har allerede sikret sig adgang til EICMA 2021 samt booket en stak hotelværelser, og skribenterne er gået i skarp tastatur-træning.
For de af vores læsere som ikke har mulighed for at tage til EICMA, skal naturligvis også holdes opdateret på de seneste nyheder.

Det bliver SÅ FEDT at komme til mc-udstilling igen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start