Video: Live fra Africa Eco Race - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Live fra Africa Eco Race

Se med når der sendes live fra Africa Eco Race
Steffen F. Olesen
04/01-2024 kl. 09:18

Midt i december kunne vi berette, at Joan Pedrero, som blandt andet har en masse Dakar Rallys på CV’et og er Harley-Davidson ambassadør, vil forsøge at overkomme strabadserne i Africa Eco Race på nakken af en Harley-Davidson Pan America.
Og selvom projektet i nogles øre måske kan lyde lidt mystisk, så tror vi faktisk godt det kan lade sig gøre. For den 250 kilo tunge dame, som huser 150 heste i stalden, klarer sig faktisk ret fint på flere underlag, omend den bestemt ikke bør betegnes som en offroader.

Hvad er Africa Eco Race
Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse Africa Eco Race er, så er den korte forklaring, at det er en årlig rally-raid begivenhed, der strækker sig over 6.00 kilometer og sjovt nok finder sted i Afrika.

Løbet blev søsat som et alternativ til Dakar Rally, samme år som det legendariske løb flyttede til Sydamerika grundet sikkerhedsproblemer.
Men selvom løbet både tager navn fra- og primært løber gennem Afrika, så starter det faktisk i Europa, og er åbent for både biler og motorcykler, som alle bliver udsat for alt lige fra ørkener til mere stenede områder.

Jævnfør arrangørerne fokuserer Africa Eco Race på ånden af eventyr og udfordring, ligesom grundlægger af Paris – Dakar, Thierry Sabine, ville have ønsket det. Så for motorcykelinteresserede der læner sig op ad det eventyrlige og udfordrende segment, er der bestemt lagt i ovnen til noget lækkert; og du kan faktisk se med helt gratis.

Følg med live
I videoen du finder under dette afsnit transmitteres der live fra Africa Eco Race, hvor kameraet trækker dig med gennem deltagernes camps, ind til lokalsamfund og deres butikker, men naturligvis også med ud hvor det sjove sker!

Videoen har været live siden den 2. januar, og selvom der intet står om sendetid i beskrivelsen krydser vi fingre for, at den fortsætter i nogen tid, da Africa Eco Race først når sin ende d. 14/1.

Således et lille tip til aftenhyggen i en mere eller mindre frossen start på det nye år.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start