Video: Hayabusa med paddledæk - Det ultimative legetøj? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Hayabusa med paddledæk – Det ultimative legetøj?

Hvad sker der når, man monterer skovlhjul på en Hayabusa og tager den med ud i ørkenen? Det giver YouTuberen Matt svaret på i sin seneste video.
Steffen F. Olesen
13/12-2023 kl. 08:58

For en uges tid siden uploadede en ung amerikaner en video til sin YouTube-kanal, hvori man ser ham forsøge at erobre nogle af de vildeste passager i Utahs ødemark.
Og selvom det faktisk lykkedes Matt Spears ret godt at klatre rundt med den noget mere end 200 kilo tunge skridtraket, var det også tydeligt at maskinen havde sine begrænsninger uden for alfarvej.

Den potente 200-hestes superbike hører naturligvis på ingen måde hjemme i sådanne omgivelser, og derfor stødte Matt og de andre involverede da også panden mod muren en del gange. Og det resulterede ikke overraskende i et par uheld som gjorde, at Busa’en blandt andet fik amputeret den ene styrhalvdel.

Vi skal ikke hjem, vi skal videre!
Hvor nogle måske ville acceptere, at denne type tohjuler har en hel del begrænsninger på mere eller mindre løst underlag, ser det ikke ud til at Matt lader sig slå så nemt ud.
For i videoen du finder længere nede er Matt og Busa’en tilbage, og denne gang er det med en modificeret forende, endnu grovere dæk og rygsækken fuld af nyt gå-på-mod.

Det projekt Matt har kastet sig ud i kan velsagtens beskrives som værende dumt, ligegyldigt, absurd og alt derimellem. Men uanset hvilken kasse man vælger at lægge den knoldhoppende Hayabusa ned i, så overskygger et ord ovennævnte kategorier; og det ord er sjovt!

Det ser ganske enkelt hylemorsomt ud – og da også ret imponerende – når Matt fyrer Busa’en af gennem de sandede bakker, kravler op ad enorme stigninger og sågar kører dragrace mod sine venner, der har valgt nogle til lejligheden lidt mere passende maskiner.

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start