Triumph har ikke tid til at dø - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph har ikke tid til at dø

Et ægte indblik i produktionen af James Bond: No Time To Die
Steffen F. Olesen
11/10-2021 kl. 06:00

For små to uger siden smed Triumph Motorcycles en video på YouTube, som de yndede at beskrive som et eksklusivt indblik i den nye James Bond films vilde stunts.

Som du kunne læse, var skribenten her ikke helt enig med producenten om, hvad man kan tillade sig at kalde et eksklusivt indblik, og efter flere timers venten på YouTube-videoens premiere, blev jeg faktisk lidt skuffet.

Jeg havde jo hørt så meget om de vilde stunts i No Time To Die, og vi skrev om den agent-prægede Scrambler 1200 XE allerede tilbage i maj sidste år, hvor vi måtte se filmpremieren udskudt grundet pandemien.
Ventetiden har været lang!

Undertegnede har endnu ikke fundet tid til at smutte i biffen og se de sortklædte agentcykler køre speedway tværs over lærredet, men heldigvis kan man, hvis man graver lidt dybere i internettet, finde hvad jeg vil betegne som et ægte eksklusivt indblik i filmproduktionen.

OBS.
Nedenstående er råmateriale, som formentlig er offentliggjort af alt lige fra nysgerrige indbyggere i den italienske by Matera, til ansatte på settet.
Derfor er kvaliteten meget svingende, men det er alligevel ret cool at se, at ikke alt i vor tid er fremstillet bag en computerskærm i et mørkt kælderlokale.

Har du set No Time To Die?

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

En person snakker om “Triumph har ikke tid til at dø

  1. Den sidste mandlige helt er desværre død i mangfoldighedens og krænkelseskulturens navn. Der manglende blot et regnbuefarvet flag som faldt fra himlen, og pistolen var skiftet ud med en samtykkeerklæring til sex.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start