Få din helt egen agent 007 Triumph Scrambler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

The name's Scrambler…Triumph Scrambler

"No Time to Die" filmen er udsat - men du kan lege James Bond på din helt egen 007 Scrambler
Nicolaus Johansen
26/05-2020 kl. 05:00

Den for mange Bond fans længe ventede film “No Time to Die” skulle have ramt biograflærredet for omtrent en måned siden, men premieren er udsat til den 25. november på grund af en træls pandemi. Mange Triumph fans har også set frem til den 25. film i rækken om den britiske agent, da både Tiger 900 og Scrambler 1200 udgør en del af de spændende rekvisitter i filmen.

Nu lancerer det britiske mærke en særlig James Bond version af Triumph Scrambler 1200 XE, som vi testede sidste år.

Ønsker du et eksemplar til din garage skal, skal du være vaks med dankortet; fabrikken i Hinckley, fremstiller nemlig kun 250 eksemplarer af den særlige model. Med hvert eksemplar følger et nummereret brev, underskrevet af Triumph-chef Nick Bloor, samt en eksklusiv rygsæk.

Artiklen fortsætter under billedet

007-logoet ses på specialversionen flere steder

Selve motorcyklen er lakeret i en særlig safirsort farve, og et enormt Triumph logo pryder siden af tanken; nøjagtig som på den motorcykel James Bond kører på i filmen.

De sagnomspundne cifre, 007, kan findes forskellige steder på maskinen – eksempelvis på sædet i ægte læder, på varmeskjoldet og endda også i en særlig startsekvens på den diskrete TFT-instrumentering. 

For- og bagskærm er modsat på standardudgaven holdt helt i sort. Det samme gælder forgaflen, passagerhåndtag, bundplade, tågelygtebeskyttere mm.

Artiklen fortsætter under billedet

Carbondetaljer pryder maskinen

På udstødningen fra Arrow, er afslutningen udført i kulfiber, som komplimenterer det mørke tema til perfektion. Som på den almindelige version, er det Brembo og Öhlins der står bag henholdsvis bremser og affjedring.

Specialversionen af Scrambler 1200 XE, som rent faktisk også duer til rigtigt race, har ikke gjort vores forventninger til den kommende Bond-film mindre, men vi må Indtil den 25. november nøjes nedenstående trailer, som heldigvis indeholder noget fed MC-action.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start