Ny H-D Pan America teaser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny H-D Pan America teaser

ADV-toureren lanceres 22. Februar
Steffen Olesen
10/02-2021 kl. 17:11

Den spændende Adventure model Harley-Davidson Pan America har været længe undervejs.
Den for Harley-Davidson ret ukonventionelle terrængående model er imødeset med stor interesse, og derfor bliver det nærmest en lettelse, når Adventure-Touring modellen endelig får sin officielle debut som salgsklar model 22. Februar.

Premieredatoen har alle med selv den mindste interesse for motorcykler kendt længe, og Harley-Davidson har da også med jævne mellemrum gennem den langstrakte proces delt ud af både billeder, video og tekniske informationer.
Senest blev der teaset for modellen var ved H-D 2021 Global Event, hvor der endnu en gang blev gjort opmærksom på datoen for den endelige lancering.

Den lange ventetid på Harley-Davidson Pan America har meget tænkeligt været en rigtig træls periode, for dem der ikke kan vente med at få fingre i et eksemplar af modellen med en helt nyudviklet 1250cc V-twin, som yder i omegnen af 150 hestekræfter.
Nu leverer Harley-Davidson et lille plaster på såret, med en helt ny teaser-video, så de forventningsfulde igen kan få pulsen lidt i vejret inden 22. Februar.

Jo, jo… vi synes også den nye H-D Pan America ser spændende ud, så vi har lige som rigtig mange andre markeret 22. Februar i kalenderen.

Hvad synes du om Harley-Davidsons nye eventyrer?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start